MENU

CRN Yachts Luxury Mega Yacht Atlante

El Solitario Yamaha Custom Bike

oktober 16, 2015 reageren (0) Views: 1866 Life Redactie BLVD

Dit zijn de best verdienende Youtube-sterren

Forbes heeft de rijkste/best verdienende Youtube-sterren op een rijtje gezet én ja… met ‘het verdienen van geld’ bedoelen we absurd veel verdienen. De vaak jonge “influencers” hebben een achterban van een paar miljoen followers én merken zijn daar anno 2015 zeer happig op. Als je onder de 21 bent dan zullen een aantal van deze naam je bekend voorkomen. If not…this is a whole new generation!

Rosanna Pansino ($2.5 miljoen)
Verdiende haar vermogen met het maken van…jawel, kookvideo’s. Brengt binnenkort haar eerste kookboek uit. Ze benadrukt nogal vaak dat ze een typische ‘nerd’ is. 

1086421-1_ll

Roman Atwood ($2.5 miljoen)
Goed doordachte pranks waarmee hij menig persoon in zijn omgeving het leven mee zuur maakt. Bespaard niet op kosten. Toverde bijvoorbeeld zijn eigen huis om tot reuze ballenbak, molesteerde de auto van zijn oma én prankt vaak zijn eigen vrouw. 

1086429-1_ll

KSI ($4.5 miljoen)
Het voorbeeld dat Youtubers daadwerkelijk alles kunnen. Hij begon met het ranken en spelen van games en besloot daarna een nummer uit te brengen. Daarmee kwam hij op #30 in de Britse charts.

1086435-1_ll

Rhett & Link ($4.5 million)
Rhett McLaughlin en Charles Lincoln Neal  III zijn netjes afgestuurd en werkte op een goede functie in het Amerikaanse bedrijfsleven en besloten het roer toen compleet om te gooien. En met succes. Ze zijn nu respectievelijk $4.5 miljoen waard… en dat op 37 & 38-jarige leeftijd. De twee staan bekend om hun grappige ochtend show, Good Mythical Morning.

1086433-1_ll

Lindsey Stirling ($6 miljoen)
Lindsey werd op jonge leeftijd bekend vanwege haar geniale interpretaties op bekende nummers wat ze allemaal deed met slechts een viol. Ze probeerde eerst zelf een label te vinden, maar mislukte daarin. Nu heeft ze dat niet meer nodig. “It’s a very loyal fan base that wants you to succeed because they found you. It wasn’t some big radio station or record label that shoved art down someone’s throat,” aldus Sterling.

1086417-1_ll

Fine Brothers ($8.5 million)
Ze werden ontdekt door sterren als Nicki Minaj en PewDiePie, de broers ontvingen daarnaast een Emmy voor de bijzondere sketches die ze dagelijks online knallen.  Ze hebben meer dan 13 miljoen subscribers!

1086439-1_ll (1)

PewDiePie ($12 miljoen)
Hij heeft meer dan 40 miljoen volgers en voert daarmee de lijst aan van alle Youtubers. Op jaarbasis vangt hij meer dan 12 miljoen met slechts het spelen van videogames. Geen slechte verdienste. Overigens is Felix Kjellberg (zijn echte naam) behoorlijk gereserveerd in het échte leven.

1086427-1_ll

Tags:

Comments are closed.