MENU

Suívie, de nieuwe superfooddrank die wél lekker is

Arizona: de gezonde ijsthee met een missie

november 22, 2021 reageren (0) Views: 46 Food Larissa Hendriks

Taqueria Bacalar: een authentiek Mexicaans pareltje in Amsterdam Noord!

Ben je klaar om je smaakpapillen te laten dansen en je onder te dompelen in de sfeer van Mexico? Dan moet je absoluut een bezoek brengen aan Taqueria Bacalar in Amsterdam Noord! Wij zijn nog steeds aan het nagenieten van onze heerlijke ervaring daar. Als fervente reizigers die de smaken van Mexico hebben geproefd, kunnen we met volle overtuiging zeggen dat dit restaurant een stukje authentiek Bacalar naar Amsterdam brengt.

Een nieuw pareltje in Amsterdam Noord

We waren al helemaal verliefd op Coba Taqueria, ook in Amsterdam Noord. Maar nu heeft de voormalige chef van Coba zijn eigen magie meegenomen naar Taqueria Bacalar. Gelegen aan de andere kant van de Van der Pekbuurt, biedt deze nieuwe taqueria een unieke en verrukkelijke Mexicaanse eetervaring die je direct naar Bacalar transporteert, het mooiste plekje van Mexico (vinden wij).

Een reis naar Bacalar met elke hap

Wat Taqueria Bacalar echt bijzonder maakt, is de manier waarop de gerechten je meenemen op een culinaire reis naar Bacalar in Mexico. De taco’s zijn een perfecte representatie van de authentieke smaken die je daar vindt. Klassiekers zoals taco’s al pastor en taco’s cochinita zijn werkelijk to die for. Onze Mexicaanse tafelgenoot was onder de indruk en zei: “Dit was de eerste keer dat ik écht goed Mexicaans gegeten heb buiten Mexico, dat ook daadwerkelijk Mexicaans smaakte.” Dat is een groot compliment en zegt alles wat je moet weten!

Conclusie: DOE HET!

Taqueria Bacalar in Amsterdam Noord is een must-visit voor iedereen die van Mexicaans eten houdt. Of je nu een doorgewinterde Mexicoreiziger bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe eetervaring, Taqueria Bacalar zal je niet teleurstellen. Elk gerecht brengt je een stap dichter bij het paradijselijke Bacalar, het mooiste plekje van Mexico. Dus waar wacht je nog op? Ga het proeven en laat je verrassen door de authentieke smaken van Mexico!