MENU

Handig: Meer USB-poorten dankzij USB-C

Hardgraft’s nieuwe “Coal” collectie

Linn Makes Everything Sound Better from Linn on Vimeo.

november 2, 2015 reageren (0) Views: 1099 Gadgets Redactie BLVD

Design en kwaliteit met Linn Music Systems

In iedere moderne huiskamer zal je tegenwoordig een subwoofer/geluidssysteem zien. Meestal geen fraai uitzicht aangezien de meeste Hi-Fi systemen er nogal industrieel en vrijwel saai uitzien. Onlangs was BLVD Man te gast in Londen om daar het neusje van de zalm op het gebied van geluid en design te ervaren in de befaamde ‘Violin Factory’.

Linn Products
Linn werd opgericht in 1972 door muziek-én geluidsliefhebber Ivor Tiefenbrum. De gedachte? Een accurate reproductie weergeven met een intense muziek/filmervaring. De techniek die Linn Sound Systems gebruikt is van hoge kwaliteit te noemen. Het begon al back in the days met de Sondek LP12 (voor de kenners hoeven we hier niet over uit te wijden), de standaard set waar anderen mee moeten levelen. En dat is moeilijk.

Linn hifi 
Iedereen geniet van muziek, alleen doet niet altijd de muziek waar we naar luisteren eer aan de artiesten en het werk dat in de tracks heeft gezeten. Vaak vanwege een gebrek aan kwaliteit. Het doel van de Linn hifi-installatie is om het geluidssysteem op de toppen van haar kunnen te doen presteren. Zo geniet de consument van kwalitatieve muziek, zoals het is bedoeld door de producers en artiesten.

Space Optimization 
De nieuwste feature binnen de Linn-familie is Space Optimization. Dit betekent dat je als consument de waanzinnig mooi vormgegeven speakers kan plaatsen in een deel van de kamer zonder dat je daarbij inlevert op de kwaliteit van het geluid. Dankzij de speciale software kan de gebruiker meerdere speakers plaatsen in diverse ruimtes waardoor ieder lid van het huis zijn eigen, favoriete muziek kan afspelen zonder anderen daarmee te storen.

Linn

Customise je eigen luidspreker
Waar veel geluidssystemen er nogal grijs en grauw uitzien daar heeft Linn de innovatieve route bewandeld. Dankzij een samenwerking met bekende namen uit de fashion en design wereld introduceren zij diverse mogelijkheden qua uiterlijk voor de luidspreker. Wil je zwarte, witte of paarse speakers? Of laat je jouw speakers zo customisen dat er een door jou gemaakte foto van New York op prijkt? Alles is mogelijk.

“Linn designs and makes the best music systems in the world. Choose from complete systems or build, customise and upgrade your own with our range of hi-fi separates.

No matter what you’re playing or where you’re playing it, everything sounds better with Linn.”

JUST LISTEN.

Tags:

Comments are closed.