MENU

Custom Jet: NetJets Snarkitecture Art Basel

THE SUB by Heineken (Marc Newson)

december 4, 2015 reageren (0) Views: 1136 Gadgets Redactie BLVD

_Is dit de nieuwe iPhone 7?

Het lijkt alsof de redactie hier eenduidig kiest voor Apple, maar niets blijkt minder waar. Nog steeds blijven de kampen hier verdeeld. Toch moeten voor-en tegenstanders het Apple nageven, ze weten de wereld keer op keer te verrassen. De nieuwe iPhone 6S is al het neusje van de zalm op het gebied van design en technologie, maar met de iPhone 7 die volgend jaar op de markt moet komen slaat Apple een compleet nieuwe weg in.

De 7 wordt ontwikkeld in China én dat zou betekenen dat de Lightning connector vervangen gaat worden door een USB Type-C port, die we ook hebben gezien op de nieuwste MacBooks. Ook draadloos opladen is een mogelijkheid, en dit gegeven wordt ook door de concurrentie al uitgetest. Als Apple ervoor gaat zullen we ongetwijfeld binnenkort een wireless lader op de markt zien…

Ook gaan er geruchten dat de home-button helemaal zou verdwijnen en het touchscreen met vingerprint-unlocker het helemaal gaat worden. Ook zou er meer focus komen op high-quality fotograferen. We can’t wait!

 

Tags: ,

Comments are closed.