MENU

_In stijl het nieuwe jaar in? Hier zijn dé...

Makkelijk je favoriete overhemd vinden

december 7, 2015 Reageren (1) Views: 1180 Life Redactie BLVD

_Gigi Hadid voor Love Advent Calendar 2015

Wij van BLVD Man hebben in 2015 een crush ontwikkeld op niemand minder dan Gigi Hadid. De BFF van ’s werelds populairste model, Kendall Jenner, heeft al bijna een achterban van 10 miljoen volgers op Instagram. Hiervan zijn het merendeel jonge meisjes die net zo als Gigi willen worden, maar uiteraard volgt ook het mannelijke geslacht haar graag. Haar vrouwelijke vormen zijn haar signature en niet voor niets werd ze door Victoria’s Secret gevraagd om mee te lopen in dé beroemde Victoria’s Secret Fashion Show.

Net als vorig jaar werd Gigi gevraagd door Love Magazine om op de veelbesproken Advent Calendar te verschijnen. Jaarlijks verschijnen hier ’s werelds mooiste vrouwen op (Cara Delevigne, Irina Shayk, Suki Waterhouse etc.) én dit jaar -net als in 2014- kreeg zij weer de eer om in lingerie te mogen dansen voor de camera van Doug Inglish. De video hierboven is het resultaat.

Hieronder haar vriendin Kendall in actie:

Tags: , , , , ,

One Response to _Gigi Hadid voor Love Advent Calendar 2015

  1. […] zagen we Gigi Hadid en Kendall Jenner al dansen voor de camera van Doug Inglish, voor dag 9 is de bloedmooie (mag gezegd worden) Miranda Kerr gevraagd. Ex-Victoria’s Secret […]