MENU

Have you met…. Vanessa Hanson

Snapchat, kapitaalrekening en Agar.io: Wat wilde jij weten in...

december 16, 2015 Reageren (1) Views: 1297 Life Redactie BLVD

Even weg? Hotel Opus One te Numansdorp

Onlangs was BLVD Man te gast in het pittoreske Numansdorp alwaar we op stand genoten van al het moois dat Zuid-Holland te bieden heeft. Onder de rook van Rotterdam en Dordrecht trokken wij ons even terug in het leuke boutiquehotel genaamd Opus One, gelegen in een gezellige winkelstraat waar je  dat ‘echt even weg-gevoel’ overal ervaart. 

Het hotel ligt op loopafstand van een kleine binnenhaven die er ’s avonds adembenemend bijligt. Een stukje oud-Holland op slechts anderhalf uur reizen vanaf Amsterdam. Het interieur van Opus One is verzorgd door Angela Howarth en Giel Geelhoed, zij creëerden een bijzondere, knusse en warme sfeer waardoor de gasten zich direct thuis voelen. De benodigde luxe binnen handbereik geeft ons dan ook een fijn gevoel (luxe-diertjes als wij zijn). De 7 kamers, waarvan 1 suite, variëren van kleine doch gezellige ruimtes tot ruim en prachtig. Een romantisch weekendje weg? Opus One is de ideale bestemming!

58547290

BLVD is met name te spreken over het “Home away from Home” gevoel. Oh ja, ook voor zakelijke gelegenheden is dit een uitermate fijne locatie om af te spreken. Niet alleen omdat je even ontsnapt aan de Randstad-beslommeringen, maar ook omdat je beter communiceert en discussieert met uitzicht op de oude haven! Desnoods pak je na een verhitte discussie een pilsje in Numansdorp. Gezellig!

www.hotelopusone.com

Tags: ,