MENU

Scoor korting op de WinterParade!

Supermodel Hannah Davis praat met GQ

december 17, 2015 Reageren (1) Views: 1732 Life Redactie BLVD

De beste auto’s van 2015!

Wij houden ervan: de rijtjes, opsommingen en mijlpalen van het jaar 2015. Als autofan pur sang is het logisch dat we ook een klein lijstje maken met onze favoriete wagens van 2015. En er kwamen er nogal wat op de markt zeg! Dit jaar lag de nadruk op performance en technische innovaties. Het lijkt alsof de toekomst weer een stapje dichterbij is gekomen. Met onderlinge strijd, nieuwe technieken én bijzondere vormen was dit een jaar -op automotive gebied- om nooit meer te vergeten.

Porsche Macan S  – de beste auto om je kinderen mee van school te halen

De gedoodverfde concurrent van de Audi Q5 gooide dit jaar hoge ogen. Porsche zelf noemt de Macan S de SUV voor mensen die een hekel hebben aan SUV’s, hij is kleiner dan de Cayenne en dus perfect voor wie door de nauwe straatjes van de stad wil manoeuvreren…. in stijl.

Prijs: €92.000
Meer informatie op Porsche.com

2015_porsche_macan_12_1920x1080

2. Ferrari California T – de beste auto om over Rodeo Drive te cruisen

Wat wist Ferrari in 2015 de aandacht toch weer op fenomenale wijze op zich te vestigen. Waar alle merken zich richten op zuinig rijden daar geeft Ferrari de rest van de wereld een lesje motortechniek. Krachtig, maar met souplesse garandeert de Ferrari California T traditioneel rijplezier… alleen met een turbo.

Prijs: €229,500
Meer informatie op Ferrari.com 

california-t-thumb

3. Ford Mustang – de beste auto voor die roadtrip met die uit-het-oog-verloren vriend

American Muscle gestoken in een opvallend, haast-modieus jasje. Met een 5.0 liter V8 mochten wij eerder in dit jaar even buiten spelen, and God…it was fun! Iconisch, krachtig én dynamisch. Ford heeft een reusachtige prestatie neergezet met de vernieuwde Ford Mustang. Oh ja… hij is ook verkrijgaar in een 2.3-liter EcoBoost.

Prijs: vanaf €49,600
Meer informatie op Ford.nl 

Ford

4. McLaren 675LT – om je schoonvader/buurman/ex mee te overbluffen

Oei, oei, oei… McLaren toonde in 2015 de nieuwe, track-ready McLaren 675LT. Kom hier mee aanzetten en iedereen kijkt je vol ongeloof aan. Volgens ‘de kenners’ gaat het om een geüpgradede 650S alleen met een duurder prijskaartje, wij vinden dit staaltje engineering… astonishing! 

Prijs: €390,000
Meer informatie op Mclaren.com 

McLaren-675-1200x600

5.  Mercedes-Benz S-Class Coupe – de beste auto om mee te solliciteren… als directeur

Mercedes-Benz heeft zich met de introductie van de S-Klasse Coupe van haar beste kant laten zien. Een onwaarschijnlijk mooi vormgegeven wagen met een lijnenspel waar we nog lang van mogen genieten. Het paradepaardje van de Duitsers garandeert veiligheid, comfort… en klasse.

Prijs: €154.200
Meer informatie op Mercedes-Benz.com 

Mercedes-Benz-S-class-Coupe-1200x600

Bekijk ook:

De dame die je moet leren kennen: Vanessa Hanson… (nsfw) 
What to do in… Numansdorp
– De absolute top… op het gebied van champagnes! 

Tags: , , ,