MENU

Vimeo kiest: Dit zijn dé video’s van 2015

8x tips voor een succesvolle week

december 18, 2015 reageren (0) Views: 913 Life Redactie BLVD

BLVD bezocht De Winterparade

Gisteravond bezocht BLVD De Winterparade, een energiek schouwspel waar de bezoekers werden meegenomen in een artistieke reis door de tijd. Van een 140m lange, houten tafel waar de artiesten op dansten, waar het heerlijke wintermaal werd geserveerd en waar de ijskoude pilsjes aan gedronken werden. En op het eind van de avond? Daar dansten alle bezoekers in een silent disco mee met de meeslepende muziek. Gezellig dat het was! 

Zoals de vaste lezers wellicht wel weten is BLVD een graag geziene gast op De Parade. De organisatie besloot dit jaar om ook een wintereditie te organiseren. BLVD kwam hier op uitnodiging én we hebben niets meer dan lovende woorden over voor de moeite die ze er ook in deze editie weer in hebben gestoken. Het reizende gezelschap voorzag de bezoekers van glühwein bij de ontvangst, warme soep vooraf én een up-tempo bezorgservice (en datingservice voor de vrijgezellen onder ons). Alles was tot in de puntjes geregeld: waarvoor hulde.

2f370a6b-815d-42ab-adc8-ee0ea0d620a6

Het programma -dat werd georganiseerd door De Nieuwe Garde– bestond uit een afwisseling tussen kunst en toneel, interactieve deelname en luisteren naar gezang. Het dansen van de getalenteerde dansers -waar we naar keken met een koptelefoon op- was uitermate vermakend.  Met een matra van Anke Kuypers dat werd voorgedragen, een dans van Lucy Ones én muziek van o.a. Yorick Heerkens blaasde zij het dak van de Zuidkerk er haast af.  De energie spat er vanaf, en dat werd zienderogen gewaardeerd door de frivoliteit  waarmee op het laatst werd gedanst. Erg veel meer gaan we er niet over verklappen, beleef het vooral zelf!

Bezoek De Winterparade op 17 t/m 19 en 25 t/m 30 december 2015.
www.tafelvandeidee.nl 

Tags: ,