Wedden dat jij altijd al hebt willen weten wat er in de koelkast van de échte kenners zit, de topchefs? Bereiden ze op de vrije avond een gezond maal voor het gezin of eten ze snel een pizza? En wat drinken ze daar bij? Een goede fles rood of gewoon een glaasje melk? Taschen ging op zoek naar het antwoord en dook in de koelkasten van de culinaire topchefs. In zijn boek Inside Chefs’ Fridges, Europe heeft hij alle foto’s verzameld. Een prachtig boekwerk waarin hij een zeer verrassende, creatieve invalshoek kiest.
Met o.a. de koelkasten van Joan Roca, Massimo Bottura, Fergus Henderson, Yotam Ottolenghi, Marco Pierre White, Hélène Darroze, Inaki Aizpitarte, Mauro Colagreco, Thierry Marx en Christian F. Puglisi.
Verkrijgbaar via o.a. Amazon voor $34 USD.
Bekijk ook: What to do in…Numansdorp? Hotel Opus One bijvoorbeeld!
Tags: boek, chef, food, Restaurant, Vrije tijd