MENU

In de koelkast van de topchef…

Voorgerechtjes voor mannen (kerst)

december 21, 2015 reageren (2) Views: 17201 Life Redactie BLVD

9x Romantische uitjes om cadeau te doen

Vorige week gaven wij een aantal tips voor originele kerstcadeaus. Geef jij deze kerst liever een uitje aan je vriendin? Lees dan zeker even verder. Van een diner op grote hoogte tot een privé wellnessbeleving, wij hebben de meest luxueuze en romantische belevenissen in Nederland op een rijtje gezet.

Highest Champagne in The Penthouse
Een proeverij van speciale champagnes met bijpassende bites terwijl je uitkijkt over Den Haag? Dat kan bij restaurant The Penthouse. Deze culinaire hotspot bevindt zich in de Haagse toren en is met 135 meter het hoogste restaurant van Nederland. ’s Avonds zorgen raamprojecties voor een bijzonder effect, dus ook een diner of drankje is de moeite waard bij The Penthouse.

Waar? The Penthouse in Den Haag
Prijs: €35,00 per persoon

Thomas_Nolf_30
Foto: Thomas Nolf

Privésauna in Spa Bada
Houd jij wel van een ontspannend dagje spa, maar niet zo dol op een sauna met andere (naakte) mensen? Spa Bada bied je een luxe design spa waar jij in alle rust samen met je vriendin kan genieten van luxe faciliteiten. Er is een jacuzzi met lichttherapie, infrarood sauna, stoombad, regendouche, loungeruimte met minibar en je kunt je eigen muziek of film meenemen.

Waar? Spa Bada in Haarlem
Prijs: €165,00 voor 2 personen (2,5 uur)

Spa bada

Grottenbrunch in La Caverne
Midden in het Zuid-Limburgse Heuvelland vind je La Caverne, een unieke locatie om te brunchen. De vijf-gangen brunch wordt namelijk opgediend in het grottenstelsel van Geulhem. Je hoeft echter niet bang te zijn om het koud te krijgen. De grot heeft namelijk vloerverwarming en is sfeervol aangekleed met een open haard en honderden kaarsen.

Waar? La Caverne in Valkenburg aan de Geul
Prijs: €35,00 per persoon (alleen beschikbaar op zondag)

grottenbrunch 2

Hotelkamer in het Nautisch Kwartier
Bij Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier kun je even een nachtje uit jouw drukke leventje stappen op een zeer sfeervolle locatie. Het hotel bestaat uit meerdere stijlvol ingerichte gebouwen die zich bevinden aan het Gooimeer. Kies de Royal Suite met bubbelbad, regendouche en uitzicht op het water zodat je helemaal tot rust kunt komen. Extra pluspunt: diverse eet- en drinkgelegenheden bevinden zich gewoon om de hoek, zoals luxe wijnlounge RIVA.

Waar? Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier in Huizen
Prijs: €184,00 voor de Royal Suite

Fletcher_Het_Nautisch_Kwartier-Huizen-Suite

CuliAir Skydining
Bij CuliAir is niet alleen de kwaliteit van het eten hoog, maar ook de locatie zelf. De gast wordt namelijk getrakteerd op diverse culinaire hoogstandjes tijdens een ballonvaart. Het eten wordt bereid door meesterkok Angélique Schmeinck met de hete lucht van de ballon. Ook voor een champagne ontbijt bij zonsopgang en een proeverij van tapas en cava tijdens zonsondergang kun je terecht bij CuliAir. Veel romantischer wordt het niet, toch?

Waar? BAS ballonvaart
Prijs: €415,00 per persoon

culiair


Blijdorp by Night

Ervaar een van de oudste dierentuinen van Nederland op een bijzondere manier tijdens Blijdorp by Night. Nadat de bezoekers Blijdorp hebben verlaten krijg jij een privé rondleiding door de schemerige dierentuin. Je wordt bovendien ontvangen met een drankje en hapje, er wordt een dinerbuffet bereid en als afsluiting krijg je een dessert.

Waar? Dierentuin Blijdorp in Rotterdam
Prijs: €59,50 per persoon (alleen beschikbaar op dinsdag)

by night

Zwembad Preston Palace
Zwemmen onder de sterren kan bij Preston Palace gewoon binnen. Loopbruggen, aquaria, bomen en een sterrenhemel geven de bezoeker het gevoel dat zich in een jungle te begeven. In dit subtropisch paradijsje kun je bovendien gebruik maken van andere voorzieningen om te relaxen, zoals een sauna, stoombad, whirlpools en zonnehemels.

Waar? Hotel Preston Palace in Almelo
Prijs: €16,50 per persoon

preston palace

Culinair arrangement in Kasteeltje Hattem
In het kleinste kasteel van Nederland kun je samen met je geliefde vorstelijk overnachten. Hotel Kasteeltje Hattem biedt een culinair arrangement met onder andere een glas champagne, diner, overnachting in een suite met bubbelbad en een ontbijt. Waan je een nacht in het verleden, maar met de gemakken van nu.

Waar? Kasteeltje Hattem in Roermond
Prijs: €288,00 voor 2 personen

kasteel

Private Wellness in Thermen Bussloo
Thermen Bussloo biedt je vriendin en jou een geheel verzorgd dagje spa. Maak gebruik van een privésauna met eigen jacuzzi, sauna, rainshower en stoomcabine. Deze wellnessbeleving is helemaal compleet met een fles prosecco, vers fruit en een massage. Kortom: een dagje ontspanning in pure luxe.

Waar? Thermen Bussloo in Voorst
Prijs: €199,00 per persoon (4 uur)

thermen bussloo 2