MENU

BLVD interviewt: Fred Boot, producent Soldaat van Oranje –...

Zo klinkt de wereldkampioen fluiten

december 28, 2015 reageren (0) Views: 1281 Life Redactie BLVD

4x Hier kan jij het best nieuwjaarsdag vieren!

We zijn nog aan het uitbuiken van de overdadige kerstdagen, maar tegelijkertijd worden we gedwongen om al uit te kijken naar de plannen van oud & nieuw. Nog geen kaartjes gekocht voor een feest of evenement op oudejaarsavond? Wees er dan snel bij, de prijzen zijn binnen twee weken verdubbeld en de feestjes zijn bijna uitverkocht…  (dit zijn dé top-notch NYE feesten van Amsterdam).

Nadat de festiviteiten van oud & nieuw voorbij zijn is het voor veel mensen de tijd om lekker uit te brakken. Even bijslapen na alle hapjes, drank en de gezelligheid, maar waar de helft van Nederland op één oor ligt daar maken energiekere mensen zich klaar voor een gezellige nieuwjaarsdag. Nieuwjaarsduikje om 8 uur, brunchen met de familie, aan de champagne met de schoonouders etc. Je moet ervan houden, maar om van jouw nieuwjaarsdag een grandioos succes te maken heeft BLVD de vier meest amuserende events op een rijtje gezet. Happy New Year hé!

Unox Nieuwjaarsduik Scheveningen
Toen uw redacteur rond de 15 jaar oud was plonste hij voor het eerst in het koude water van de Noordzee. Na een avond biertjes drinken (deed ‘i toen al)  is het laatste wat je wil ‘s ochtends om 08:00 uit je bed te komen om vervolgens rond 12:00 de Nieuwsjaarsduik in Scheveningen uit te voeren. Ook dit jaar zullen 10.000 mensen de Unox Nieuwjaarsduik uit gaan voeren, alles om een Unox-muts te mogen ontvangen!

Kaarten: vanaf 10:30 op 1 januari 2016 start de inschrijving. Be there on time!
Website: Unox.nl 

Unox

Awakenings New Years Day Special
Hoezo we houden op met feesten? We gaan gewoon lekker door. Na oudejaarsavond even wat rust pakken in de ochtend en middag want om 20:00 begint Awakenings New Years Day Special (welke duurt tot 06:00 de volgende ochtend). Met een vette line-up waar o.a. Len Faki (!), Chris Liebing en Dave Clarke op pronken zal dit hét nieuwjaarsfeest van Nederland worden! In de Gashouder ter Amsterdam zal het nieuwe jaar feestelijk worden ingeklonken.

Kaarten: Sold-Out (wel verkrijgbaar via Ticketswap).
Website: Awakenings.com  

Screen Shot 2015-12-28 at 11.39.56 AM

Duik de kroegjes in!
De twee opties hierboven waren bedoeld voor de harde kern. Of je nu oersportief bent en het ijskoude water inspringt of een party-animal bent en gaat door feesten op Awakenings. Toch zijn er nog tussen opties voor degenen die het wat rustiger aan willen doen, maar alsnog gezelligheid willen proeven op 1 januari. Een aantal kroegjes zijn op nieuwjaarsdag gewoon geopend, de drankjes staan al voor je klaar!

Café de Tuin (Tweede Tuindwarsstraat 13)
Halte 3 (Bellamyplein 51)
Mata Hari (Oudezijds Achterburgwal 22)

Halte 3

Amsterdam Light Festival
Na alle sociale december-activiteiten is het weer tijd om je te richten op je vriendin. Ook zij verdient het om in the spotlight gezet te worden… neem haar daarom op nieuwjaarsdag mee naar het Amsterdam Light Festival: romantisch, gezellig én creatief. Kies voor de vaarroute ‘Water Colours’ of neem de wandelroute ‘Illuminade.’

Kaarten: Bekijk hier alle arrangementen

ALF

Bekijk ook:

Wij willen méér Harbour Club in Amsterdam 
Voornemens die wél standhouden 
BLVD Interviewt: Fred Boot, de man achter Soldaat van Oranje 

Tags: , ,