MENU

Kylie Jenner geeft preview van kinky fotoshoot

Het superjacht van de wolken, Skyacht One

januari 5, 2016 Reageren (1) Views: 1047 Life Redactie BLVD

Jaguar F-Type British Design Edition

Jaguar heeft veel te danken aan de befaamde F-Type. Niet alleen zorgde de fraai vormgegeven, Britse supercar voor veel media-aandacht wereldwijd, de F-Type bleek ook nog eens één uit te groeien tot een heus fashion/status-symbool. Niet voor niets brengt Jaguar dan ook een eerbetoon uit aan één van de meest populaire Jaguar modellen ooit met de introductie van de British Design Edition.

Op het eerste zicht zijn de kleuren geïnspireerd op de ‘Union Jack’, tezamen met een zwarte finish voor de meer conservatievere klanten. De British Design Edition valt op vanwege de badging op de voor-en achterzijde, het carbon fiber center console, het Jet leer in combinatie met Red, Ivory of Reims Blue stitching. Verder ligt in het vooronder van de F-Type de heerlijke V6 met all-wheel-drive of achterwiel aandrijving opties, een 8-speed Quickshift automatic transmission en het Super Performance Braking Systeem.

Hoogstwaarschijnlijk zal dit model niet uitkomen op de Nederlandse markt, toch geïnteresseerd? … Neem dan $92,100 USD mee en importeer deze unieke F-Type.

jaguar-f-type-british-design-edition-1 jaguar-f-type-british-design-edition-3
jaguar-f-type-british-design-edition-2 jaguar-f-type-british-design-edition-5 jaguar-f-type-british-design-edition-6 jaguar-f-type-british-design-edition-7

Tags: , ,