MENU

BLVD aanwezig op persvoorstelling van Black, de hype uit...

BMW i8 New Concepts

januari 7, 2016 Reageren (1) Views: 1188 Life Redactie BLVD

BLVD music #1: De lekkerste muziek van dit moment

Nog eventjes en dan is het alweer tijd voor het weekend! Maar ze zeggen niet voor niets dat de laatste loodjes het zwaarst zijn. Daarom geven we jou een aantal lekkere nummers om die laatste werkdagen door te komen en het weekend alvast goed te beginnen. Swing mee met de nieuwste nummers van de beste artiesten, waaronder ditmaal The Weeknd, Coldplay en Nero.

Coldplay – Birds

Met Adventure of a Lifetime had Coldplay vorig jaar een mooie hit te pakken. Het nieuwe album ‘A Head Full of Dreams’ geeft meer lekkere tracks, dus wij verwachten Coldplay het komende jaar nog veel te gaan horen. Houd vooral Hymn for the Weekend even in het oog, want dit nummer heeft een enorme hit potential.

Axwell & Ingrosso – Dream Bigger (Instrumental) 

Fans van het tweetal kenden dit nummer waarschijnlijk al met de vocals van Pharell. Sinds een paar dagen kunnen we ook naar de instrumentele versie luisteren, en dat klinkt goed! We verwachten ook weinig anders van de heren uit het voormalige Swedish House Mafia.

Kid Ink – Time Out 

Kid Ink weet ons altijd nummers met een fijne beat te brengen, en Time Out is hierop geen uitzondering. Bevalt dit nummer? Kijk dan ook even naar de rest van zijn muziek op het album ‘Summer in the Winter’.  Op dit verrassingsproject van de rapper vind je samenwerkingen met onder andere Fetty Wap en Akon.

Matoma – Feeling Right (Everything is Nice) feat. Popcaan & Wale 

Toegegeven, helemaal nieuw is dit nummer niet meer, maar het is zo zomers dat we het jullie in deze koude dagen niet konden onthouden. Matoma is zeker een artiest om in de gaten te houden. Hij klinkt tropisch als Kygo, en net als deze artiest veranderen de nummers die Matoma in handen krijgt in goud.

Nero – Into the Night 

De Britse Electroband Nero was oorspronkelijk een drum’n’bass act, maar het nummer Into the Night laat zien dat ze zich steeds verder hebben ontwikkeld door de jaren heen. Dit liedje is catchy, en doet enigszins denken aan Daft Punk. De clip versterkt dit gevoel alleen maar, aangezien de band als anime karakters verschijnt.

The Weeknd – In the Night

The Weeknd maakt de laatste tijd hit na hit, en ook In the Night zal het zeker goed gaan doen. Het nummer mag dan vrij vrolijk klinken, lyrics als “She was young an she was forced to be a woman” maken duidelijk dat de thematiek somber is.

Coasts – You

In november bracht de Engelse band de nieuwe track Coasts uit. Wij krijgen spontaan zin in een roadtrip bij het liedje, en misschien is dit ook niet zo gek, want het nummer gaat over het vele reizen en weg zijn bij je geliefden door succes. Nog even geduld als je meer nummers wilt horen, hun debuutalbum komt uit op 22 januari.

Major Lazer & MOTi – Boom (ft. Ty Dolla Sign, Wizkid & Kranium)

Met het album ‘Peace is the Mission’ liet de Amerikaanse elektronische groep Major Lazer zien dat ze weten hoe je een hit moet creëren. Zomerhit Lean On, de samenwerking met Ellie Goulding op Powerful, en onlangs het nummer Light It Up, Major Lazer weet altijd te verrassen. Ook het nummer Boom is weer een lekker nummer om je weekend mee te starten.

Birdy – Keeping Your Head Up 

Tot slot nog een preview van het nieuwste nummer van de Engelse singer-songwriter Birdy. De single Keeping Your Head Up is totaal anders dan haar ballads, maar deze frisse sound kunnen wij wel waarderen.

Tags: , , , , , , , , , , , ,