MENU

Een overzicht van de opvallendste gadgets op techbeurs CES...

Verleid haar met je ogen

januari 13, 2016 reageren (0) Views: 1334 Life Redactie BLVD

Deadpool op de romantische tour voor Valentijnsdag

Op 12 februari komt de nieuwste Marvel comic Deadpool uit, en laat dat nou net rond Valentijnsdag zijn. Om te zorgen dat jouw vriendin toch mee wilt naar de actiefilm, heeft het marketingteam van Deadpool een aantal nieuwe posters uitgebracht met een romantische twist.  

Een week geleden werden fans van The Bachelor al verrast met een TV Spot van Deadpool gedurende de première van het twintigste (!) seizoen waarin de liefdevolle kant van de superheld werd belicht. Met de nieuwste promotieposters lijkt de film de strijd aan te gaan met de romantische films voor Valentijnsdag. Hoewel het de vraag is of de concurrentie überhaupt sterk is met films als Zoolander 2, How to be Single en parodie Fifty Shades of Black, kunnen wij dit grapje wel waarderen.

Deadpool is in principe dan ook een liefdesverhaal zoals je het nog nooit hebt gezien, over een man die zijn goede looks verliest na aan een experiment te zijn onderworpen. Met nieuwe vaardigheden (helende krachten), en een interessant gevoel voor humor, is de jacht geopend op de man die bijna zijn leven verwoestte.

deadpool 3

deadpool 2

Foto’s via Twitteracount Deadpool Movie

Tags: , , , ,