MENU

Deadpool op de romantische tour voor Valentijnsdag

Maakt het winnen van de loterij écht gelukkig?

januari 13, 2016 reageren (2) Views: 1364 Life Redactie BLVD

Verleid haar met je ogen

Het is weer woensdag en dat betekent dat we voorzichtig mogen vooruitblikken op het weekend. Erg voorzichtig ja, maar goed… dromen mag. Als vrijgezelle man leef je überhaupt naar de weekenden toe: doordeweeks werk je hard, kijk je Netflix in je ééntje, swipe je wat op Tinder, neem je een late-night burger etc. Niemand die het uitmaakt, jij hoeft met niemand rekening te houden.

Toch kijk je meewarig naar de bezette vrienden in je vriendengroep. Zij doen alles heerlijk samen, ze gaan lekker romantisch dineren, ze boeken gezellig een vakantie naar de zon én dromen over later waar ze samen een strandbarretje op Aruba zouden willen beginnen. En dan wordt het ook tijd voor jou om je ogen te openen en de ware binnen te slepen.  Met je ogen, want daarmee verleid je het vrouwelijke geslacht.

Het weekend is weer achter de rug, voor de vrijgezellen onder ons de volgende vraag: had je succes? Nee, ik bedoel niet het succes met alle gewonnen drankspelletjes, maar succes bij het andere geslacht. Nee? Wij bij Misterdaily geven je aan het begin van de nieuwe week alvast een goede tip mee zodat jij volgend weekend wel eens gaat scoren. De tip?  Maak oogcontact!

Oogcontact, wellicht het belangrijkste als je een vrouw (of voor de meelezende vrouwen, een man) wil versieren. Door het hebben van oogcontact kan je al veel over de persoon in kwestie te weten komen. Bijvoorbeeld of ze vrijgezel is, wat haar karaktereigenschappen zijn én waar ze op uit is. Let wel op: staren is niet de bedoeling! We zijn nota bene geen stalkers hé?

Hieronder volgen 3 tips om te versieren met je ogen: 

– Confidence is key! 

Als je er dan toch voor kiest om haar te gaan verleiden met je ogen (dus de slappe openingszinnen achterwege laat) is het belangrijk om zelfvertrouwen uit te stralen. Jij staat stevig in je schoenen, je voelt je prinsheerlijk én dus ben je niet bang om haar straight in the face aan te kijken. Houd je blik 5 seconden  vast, gericht op haar ogen, daarna kijk je weg. Je wilt immers niet als een freak overkomen.

– Straal plezier uit

Je blaakt van het zelfvertrouwen (not too much ay?) én dat trekt vrouwen aan. Jij bent de jager van de avond, jij zet de eerste stap én jij bepaalt of ze met je mee naar huis gaat. Bovendien: het is weekend, je bent met je vrienden in de leukste club én jij voelt je goed. Heb plezier in het moment, geniet en je straalt vanzelf het plezier uit wat de vrouwen zo wild maakt!

– Het verleidingsspel

Het is allemaal een spel. Natuurlijk hoef je niet per sé vanavond de ware tegen te komen. Die komt vanzelf wel. Wees speels, open en lief tegenover het andere geslacht en het zal allemaal gebeuren. Wees lekker losjes, kleed je ook zo en gedraag je te allen tijde als een gentleman!

Bekijk ook:

Lichtpatronen op naakte vrouwen: it’s art! 
Een Australische schone… Alice Peneaca 
Bloopers Love Advent Calendar, met Kendall Jenner en Gigi Hadid 

Tags: , , ,