MENU

Maak van je Blue Monday a Good Monday!

Geen bierdouche voor winnaars Popprijs 2015

januari 18, 2016 reageren (0) Views: 986 Life Redactie BLVD

Nieuwe Netflix-serie speelt zich gedeeltelijk af in virtuele wereld

Samen met het Britse E4  werkt Netflix aan nieuwe serie ‘Kiss Me First’ die zich zowel in de echte wereld als in een virtuele wereld afspeelt. Dit drama over de waarheid achter online identiteiten, zal worden uitgezonden op Channel 4, maar ook wereldwijd beschikbaar zijn voor Netflix gebruikers.

Kiss Me First is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Lottie Moggach. Het boek, dat gedeeltelijk is geïnspireerd op The Matrix, vertelt het verhaal van de eenzame Leila die door middel van een online gaming forum in contact komt met de zelfverzekerde Tess. Leila krijgt de opdracht om de identiteit van haar nieuwe vriendin over te nemen, maar begint zich af te vragen of Tess wel vrijwillig is verdwenen.

De show is geschreven door Bryan Elsley (Skins) en wordt geproduceerd door Balloon. De productie van Kiss Me First begint dit jaar, en er zullen uiteindelijk 6 afleveringen van ieder een uur verschijnen. Piers Wenger (hoofd drama van Channel 4) vertelt over de serie: “This is a thrilling and truly ground-breaking series, which takes an emotional look at the lives of a group of young gamers and the truth that exists behind their online life.”

 

Tags: , , , ,