MENU
loonsverhoging

Zo regel jij vandaag je zuurverdiende loonsverhoging

Deze mysterieuze café-racer draagt de naam ‘Fade To Black’

januari 19, 2016 reageren (0) Views: 1256 Life Redactie BLVD

Retro games spelen in Amsterdam’s eigen gamehotel

Sleep jij altijd al je gameconsoles mee als je een paar nachtjes weggaat? Dat hoeft niet meer als je naar The Arcade Hotel in Amsterdam gaat. Vorig weekend was de opening van het hotel waarbij de locals en toeristen de mogelijkheid kregen om retro video games te spelen en mee te doen aan een game competitie dat werd gespeeld op het gebouw zelf.

The Arcade Hotel is gevestigd in het pand waar eerst het Aalborg Hotel zat. Het hotel wordt langzamerhand uitgebreid en omgetoverd tot een waar paradijsje voor gamefanaten. De Canadese eigenaar Daniel Salmanovich vertelde Het Parool dat: “Genoeg hotels die betaaltelevisie of Netflix aan hun gasten bieden. Ik miste een hotel voor mensen zoals ik, mensen die zich ontspannen met gamen.”

In de hotelkamers vind je tenminste tien verschillende games. Dit zullen vooral retrogames van Microsoft, Nintendo of Sega zijn. Salmanovich biedt gasten games “waar mensen niet zomaar meer zelf aan kunnen komen.” Staat jouw favoriete game er niet tussen? Dan kun je altijd nog in de lobby terecht.

Prijskaartje: €75 – €350,00
Locatie: Sarphatipark 106
Klik hier voor de site van het hotel.

arcadehotel 2

arcadehotel 4

arcadehotel 3

Tags: , , ,