MENU

En zo brengt eten ons allen samen

Succesvol als startende ondernemer

januari 26, 2016 reageren (0) Views: 1044 Life Redactie BLVD

Zo kom je van je slechte adem af

Niets is irritanter (en smeriger) dan de slechte adem van iemand in je gezicht te krijgen. Een vlaag van moeraslucht in combinatie met dan wel peuken dan wel alcohol dan wel slechte verzorging van het gebit. Wij vinden het verschrikkelijk én daarom behoeden we onze lezers – zelfs al denk je dat jouw adem naar mint ruikt, maar het in veel gevallen anders blijkt – van deze miserie. Zo kom je van je slechte adem af: 

1. Stop met roken 

Niemand waardeert jouw asbak-lucht. We weten allemaal hoe slecht het voor je is, welke ziektes je ermee gaat oplopen, hoe het jouw gezondheid aantast. Zonde, nu is het tijd om te kappen met paffen!

2. Stop met koffie

Wij weten hoe lastig het is om te stoppen met koffie. Niet alleen mentaal geeft koffie je een heerlijke boost, het smaakt ook nog eens bijzonder prettig. Toch is koffie funest voor jouw adem. Je snapt zelf wel waarom. 

3. Stop met alcohol

Misschien nog wel het meest lastige om mee te stoppen. Je hebt een lange dag gewerkt, komt thuis en schenkt een lekker wijntje in. Moet kunnen wat ons betreft. Teveel alcohol zorgt voor uitdroging wat op haar beurt weer zorgt voor bacterie-groei in de mond. 

4. Stop met slecht voedsel

Iedere avond gebakken aardappels en varkensvlees eten valt niet onder ‘gezond eten.’ Pas je dieet aan, eet gezond. Je bent tenslotte wat je eet. Wees geen pannenkoek!

Start met deze gewoontes:

1. Flossen 

2. Dagelijks mondspoeling nemen 

3. Je tong reinigen

4. 1.5l water drinken per dag 

Tags: ,