MENU

Derde editie van het ADE Golf Tournament: NightGolf –...

oktober 11, 2024 reageren (12) Views: 137 Events Larissa Hendriks

House of 10 x W Hotels onthult een spectaculaire ADE ervaring

Beleef vijf dagen vol onvergetelijke muziek en luxe tijdens ADE met topartiesten als Chloe Caillet, TSHA, LP Giobbi, Jan Blomqvist en meer, waar unieke ervaringen en optredens van wereldklasse je staan te wachten.

W Hotels kondigt met trots zijn samenwerking aan met House of 10, een exclusief concept van Belvedere Vodka, voor een spectaculair vijfdaags evenement tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE).

Luxe en spectaculaire feesten

Bekend om het verleggen van grenzen van luxe en spectaculaire feesten, zal W Hotels House of 10 hosten in W Amsterdam van 16 tot 20 oktober, waarbij het beste op het gebied van muziek, cultuur en verfijnd entertainment samenkomt.

W Amsterdam vormt het luxe decor voor deze unieke ervaring, waar bezoekers vijf dagen lang kunnen genieten van exclusieve activiteiten op maat. Met een indrukwekkende line-up van internationale dj’s, waaronder Chloe Caillet, TSHA, LP Giobbi en Jan Blomqvist, staat er een onvergetelijk programma klaar.

Een podium voor entertainment van wereldklasse

W Hotels blijft de norm voor luxe hotels verleggen door muziek, design en innovatieve culturele ervaringen samen te brengen. Tijdens het House of 10 x W Hotels-evenement verandert W Amsterdam in het middelpunt van verfijning, waar gasten kunnen genieten van exclusieve optredens, terwijl ze in een dynamische en stijlvolle setting genieten van premium Belvedere 10-cocktails.

ADE beleven op een hoger niveau met W Hotels

W Hotels richt zich op het creëren van blijvende herinneringen door unieke ervaringen te bieden, veel meer dan alleen een plek om te overnachten. Als ideale partner voor House of 10 biedt W Amsterdam een zorgvuldig samengestelde luxe omgeving, waar muziek en cultuur op vernieuwende wijze samenkomen. Van interactieve sessies met experts uit de industrie tot exclusieve brunches en artistieke activaties, W Hotels garandeert dat gasten worden omringd door de beste gastvrijheid en onvergetelijke momenten.

Een samenwerking die luxe opnieuw definieert

Door samen te werken met House of 10 en Belvedere, biedt W Hotels een frisse kijk op entertainment tijdens ADE, waarbij hun kenmerkende moderne luxe naadloos wordt gecombineerd met de exclusieve aard van House of 10. Deze samenwerking stelt beide merken in staat hun gedeelde passie voor het creëren van onvergetelijke, high-end ervaringen te tonen.