MENU
Jaguar F-TYPE SVR

Introductie: F-TYPE SVR Coupé en Convertible

Gigi Hadid in Tahiti voor Sports Illustrated

februari 18, 2016 reageren (0) Views: 1069 Life Redactie BLVD

Hoe houd je jouw seksleven spannend?

Als je al jarenlang samen bent met jouw geliefde, kan het moeilijk zijn om de passie in leven te houden. Je seksleven wordt voorspelbaar, routineus en is misschien zelfs een beetje saai te noemen. Maar wat doe je hieraan? De één houdt het spannend met handboeien, de ander is dol op rollenspel en weer een ander geeft de voorkeur aan speeltjes. Hierbij zijn onze tips om het vuur in jouw relatie weer te doen oplaaien:

Extend foreplay

Vroeger werd voorspel gezien als een benodigheid om te vrouw op te winden. Tegenwoordig is het meer een manier om seksuele ervaring nóg spannender te maken, en bovendien langer. Het beste voorspel begint al voordat je het bed induikt. Denk aan een spannend berichtje op de middag, waardoor zij de rest van de dag aan niets anders kan denken. Als je eenmaal thuis bent, begin dan rustig met het zoenen van haar mond en nek (erogene zones!). Bonuspunten verdienen? Geef haar dan een massage.

Change it up

Koppels die al lang samen zijn, hebben de neiging om in een sleur te raken, en niet langer op (seksueel) avontuur te gaan. Verandering is natuurlijk een simpel advies, maar het kan lastig zijn om dit uit te voeren. Begin daarom met kleine veranderingen. Denk hierbij aan een relaxte douche samen, een ander standje of bijvoorbeeld seks in de ochtend, hetgeen ook nog eens goed is voor jouw mood en uithoudingsvermogen. Op zoek naar iets wilders? Onderzoek laat zien dat geliefden die experimenteren met bondage meer in touch zijn met hun seksuele verlangens én zich zekerder voelen bij hun partner.

Tips & Tricks

Speak up

Vrouwen lijken altijd alles te weten, maar ook zij kunnen niet raden wat jij precies wilt in bed. Vertel haar dus over jouw wensen en fantasieën, zodat jullie daar samen werk van kunnen maken. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die hun partner vertellen wat zij in bed willen, tevredener zijn over hun seksleven. Praten over seks terwijl je bezig bent, zorgt voor nog meer bevrediging. Vertel dus wat je fijn vindt, en hoe dat voelt. Hierbij geldt: houd het niet te netjes…

Bring a Friend

Sorry, we hebben het hier niet over die aantrekkelijke vriendin van haar. We hebben het namelijk over sekspeeltjes. Hoewel het een taboe-onderwerp blijft, kunnen speeltjes een hele fijne toevoeging zijn aan jullie seksleven. Een speeltje kan niet alleen jouw vriendin helpen om tot een hoogtepunt te komen, ook de seksuele spanning kan hierdoor nieuwe hoogtes bereiken. Onze tip: kies een speeltje waar jullie alletwee plezier van hebben, zoals deze vibrerende (cock)ringen.

Haal de creativiteit in huis met easytoys.nl 

Tags: ,