MENU

BLVD Kledingadvies: Kies het perfecte pak

Pharrell’s RAW @ G-Star HQ Amsterdam

maart 31, 2016 reageren (0) Views: 1302 Fashion Redactie BLVD

Timberland introduceert haar nieuwe Sensorflex SS16 collectie

Eindelijk mogen we voorzichtig beamen dat de lente daadwerkelijk is aangevangen. Dit houdt in dat warme winterschoenen vervangen mogen worden door stijlvolle, ademende schoenen.  Timberland introduceert haar innovatieve SS16 Sensorflex collectie die met iedere stijl gepaard kan gaan. De unieke Sensorflex-technologie garandeert meer comfort en stabiliteit. Bovendien zien ze er slightly different uit dan wat we normaliter van Timberland gewend zijn.

Of je nu een klassiek of een sportief model schoen ambieert, de Sensorflex collectie beschikt over beiden. Zowel voor mannen en vrouwen. Tevens zijn de schoenen gefabriceerd van zacht canvas en een goede kwaliteit leer. De heritage van het merk is duidelijk terug te zien in de details. Of je nu naar een sollicitatie moet of dat je een wandeling over de Utrechtste Heuvelrug gaat maken, met Timberland loop je altijd soepel.

De Sensorflex technologie merk je met name in de comfortabele fit in combinatie met de lichtgewicht schoenen. De stevige bovenlaag steunt en stabiliseert de voet. Daarnaast is de Sensorflex collectie uitgevoerd met een nieuw veersysteem die zorgt voor eenvoudig buigen en een snelle reactie op het oppervlak.

Tags: , ,