MENU

CNM Continental 110: het grootste open jacht ter wereld...

HP Spectre – ’s werelds dunste notebook

april 6, 2016 reageren (0) Views: 936 Gadgets Redactie BLVD

Creeër jouw cool-factor als vader met Mutsy

Als beginnend vader kan het zijn dat je moeite hebt met de overgang van je vrije leven naar het verantwoordelijke bestaan. Immers, je moet ervoor zorgen dat je kindje in een stabiele omgeving opgroeit, gezond blijft én opgroeit tot een mooi mensje. Meer dan eens zal je ook voor gebeurtenissen komen te staan waar je als vader niet aan kan ontkomen: de luiers verschonen, het kindje om half 5 ‘s ochtends sussen omdat hij/zij huilend wakker wordt en de verplichte middagwandeling in de kinderwagen.

Hoogstwaarschijnlijk had je je leven anders voor je gezien dan in het park wandelen met een huilende baby. Gelukkig kan je ook dit leed verzachten en alsnog je cool-factor behouden door een kinderwagen met stijl uit te kiezen. En die worden anno 2016 geleverd door Mutsy. Thank God!

Mutsy biedt diverse kinderwagens waar daddy cool’s ook mee voor de dag kunnen komen. In het Mutsy-assortiment bevinden zich drie kinderwagensystemen: de Igo, de Evo en de Nexo. Op ieder Mutsy onderstel past een reiswieg, een wandelwagenzitje en tal van accessoires. Bij iedere kinderwagen is er met zorg opgelet dat de veiligheid en ergonomie van het kindje gewaarborgd zijn.  Mocht je je kindje willen zien terwijl je ermee rijdt dan kan je het zitje trouwens gewoon 180 graden draaien. Zo heeft iedere vader plezier om met zijn baby door het park te banjeren.

CMYK Igo urban nomad dark grey -

Welke kies jij?

De Igo beschikt over een lightweight reiswieg van slechts 3.4 kg. Het zitje kan tevens in verschillende richtingen aangepast worden. Het frame is verkrijgbaar in een zilverkleurige, donkergrijze en een zwarte uitvoering. Daarnaast is de Igo voorzien van een lederlook handgreep en bumperbar.

De Nexo  kan je beschouwen als the little brother van de Igo. Een praktische, stevige kinderwagen die zorgt voor optimaal gebruikersgemak van de pappa en geschikt is voor kinderen vanaf de geboorte dankzij zijn ultieme horizontale ligstand. De Nexo straalt frisheid uit én kan gestyled worden zoals jij dat wilt. Het frame is vrij licht én bevat opties voor verschillende steunen. Ook de kap is verstelbaar zodat het kindje geen last heeft van de wind of regen.

De Evo wordt door vele cool daddy’s geroemd om het stijlvolle voorkomen. Dit gegeven in combinatie met een aantal praktische functies maken deze Evo een geliefde kinderwagen. De ultieme  kinderwagen heeft features als een step-up board voor een grotere broer of zus en een in hoogte verstelbare duwstang. Met de Evo kan pappa gemakkelijk up-to-date blijven van het wereldnieuws, zo kiest hij voor comfort voor de baby zonder er zelf voor in te hoeven leveren.

Check de site van Mutsy voor deze stoere kinderwagens.

Tags: , ,