MENU

Red Bull Air Race door windmolenpark

Ice Cube is jouw “antwoord”

april 11, 2016 reageren (0) Views: 938 Life Redactie BLVD

BLVD Music #6: De lekkerste muziek van dit moment

De week is nog maar net begonnen, en dus hebben we heel wat arbeidsvitamientjes nodig. Daarom geven we jou een aantal lekkere nummers om de werkdagen door te komen en de avond goed mee te beginnen. Swing mee met de nieuwste nummers van de beste artiesten, waaronder ditmaal Benny Benassi, Sigala en Galantis.

Benny Benassi & Chris Brown – Paradise

Zon, zee, strand en mooie vrouwen in bikini’s, dat is de videoclip van ‘Paradise’ in een notendop. Helemaal niets mis mee, zeker niet als het nummer zelf ook nog eens heel lekker klinkt. Weer een geslaagde samenwerking voor Benny Benassi & Chris Brown.

Bebe Rexha – “No Broken Hearts” ft. Nicki Minaj

‘Me, Myself & I’ is niet van de radio af te krijgen, en ook zonder G-Eazy kan Bebe Rexha prima hitmateriaal maken. ‘No Broken Hearts’ is de lead single van haar debuutalbum die waarschijnlijk volgend jaar uitkomt.

Play-N-Skillz, Daddy Yankee – Not a Crime

Als je een lekker dansnummer wilt, kun je altijd op latinartiest Daddy Yankee vertrouwen. Ook samen met Play-N-Skillz stelt hij niet teleur, want ‘Not a Crime’ is een heerlijk nummer om de zaterdagavond mee te beginnen.

Sigala – Give Me Your Love ft. John Newman, Nile Rodgers

Change is good, no change is better. Dit is zeker van toepassing op de hits van Sigala. Veel dezelfde deuntjes, maar altijd lekker!

will.i.am – Boys & Girls ft. Pia Mia

“The girls wanna play with boys. And the boys wanna play with girls” Nee, dit nummer moet het niet hebben van zijn lyrics. Waarom het dan toch in deze lijst staat? Het is ontzettend catchy.

Pitbull – Messin’ Around ft. Enrique Iglesias

Samenwerkingen tussen Pitbull en Enrique Iglesias leiden in het algemeen tot dé partyhits van het moment, zoals ‘I’m a Freak’ en ‘I Like It’. Ditmaal doen de heren iets rustiger aan en ook dat klinkt eigenlijk best goed.

Galantis – No Money 

We kennen Galantis allemaal van hun megahit ‘Runaway’ en het Zweedse duo heeft opnieuw een vrolijk nummer geproduceerd dat het goed kan gaan doen op de radio. Wees gewaarschuwd: de clip is vrij hypnotiserend.

The Chainsmokers – Inside Out ft. Charlee

‘Selfie’ en ‘Roses’ deden het erg lekker in de charts, en ook ‘Inside Out’ kan ver komen. Met hun nieuwe single laat het New Yorkse duo hun zachtere kant zien.

Headhunterz – Lift Me Up (Ft. Mike Taylor)

De nieuwste single van de Nederlandse dj Headhunterz is uit en dit toont maar weer eens dat hij niet alleen kan toveren als voice-over artiest in de Harry Potter films, maar ook met verschillende dancestijlen. Live zien? Reis dan 27 april af naar Zwolle.

Nick Jonas – Champagne Problems

In zijn single Champagne Problems gaat Nick Jonas tegen de reguliere break-up adviezen in en stelt hij dat we er net zo goed een feestje van kunnen maken. “Just keep on, keep on drinking.” Waarom ook niet?

Tags: ,