MENU

Freitag x Sennheiser URBANITE collectie

The Impossible Project I-1 Instant Camera

april 13, 2016 reageren (0) Views: 869 Gadgets Redactie BLVD

Dit zijn de voordelen van een sim-only abonnement

Je telefoonabonnement loopt bijna af en eindelijk ben je klaar met die torenhoge, maandelijkse rekeningen. Tijd voor een nieuw toestel! Of niet? Heb jij behoefte aan een nieuw abonnement, maar ben je best tevreden met je huidige telefoon? Of ben jij het zat om je scheel te betalen aan hoge telefoonrekeningen? Dan wordt het tijd om een sim-only abonnement te overwegen. Hieronder bespreken wij de grootste voordelen van sim-only.

Money, money, money

Een sim-only abonnement is beduidend goedkoper dan een abonnement met nieuwe telefoon. In het algemeen krijg je bij deze abonnementen korting op het toestel, maar niet op de rest van de kosten. Een aanbieder moet het toestel natuurlijk wel terugverdienen en laat jou door middel van het abonnement een bijdrage doen. Bij een sim-only abonnement krijg je van de provider aanzienlijke kortingen op de maandelijkse kosten.

It’s your choice

Als je een sim-only abonnement afsluit, kun je kiezen uit honderden telefoons. Beperk je dus niet langer tot een aantal toestellen, en kies helemaal zelf wat je wilt. Zolang het mobieltje maar simlockvrij is, zijn de keuzes bijna oneindig. Lang leve de keuzevrijheid!

Switch it up

Aan een abonnement met toestel zit jij doorgaans twee jaar vast. Met sim-only kun je abonnementen afsluiten die maandelijks aanpasbaar zijn, handig voor als jij weinig inzicht in je dataverbruik hebt, of kiezen voor abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn. Kom je een betere deal tegen? Dan ga je daar toch gewoon voor!

Keep your sweetheart

Na al die jaren ben jij stiekem best wel gehecht geraakt aan jouw smartphone. Waarom zou je jouw geliefde speeltje omwisselen voor een nieuw exemplaar, terwijl je helemaal tevreden ben met je huidige telefoon? Lekker laten zo en er goedkoop abonnement bijnemen dus.

Easy choice, go for sim-only!

Tags: