MENU

Bier & feesten: interview uit 2005 met jonge Mark...

Om de pols: Hublot x Sang Bleu

april 20, 2016 reageren (0) Views: 1456 Gadgets Redactie BLVD

Ben jij een urban daddy, een stijlvolle vader of praktische papa?

Daar scheur je dan, met maximale snelheid over de weg, een scherpe bocht door de tunnel en dan… een pitstop bij de speeltuin. Een kinderwagen is waarschijnlijk niet direct het voertuig van je dromen, maar met je (nieuwe) taak als vader komen nou eenmaal nieuwe verantwoordelijkheden. Ben jij nog op zoek naar jouw favoriete superc..eh kinderwagen? Bekijk dan snel welke wagen bij jou past.

Urban daddy

Jij bent flexibel, altijd on-the-move en 24/7 online? Dan is mobiliteit een absolute must als het gaat om kinderwagens. Gelukkig gaat Mutsy met haar tijd mee en heeft dit bedrijf het ideale kinderwagensysteem in het assortiment: IGO Urban Nomad edition. Deze kinderwagen is modieus, compact en licht. Bovendien komt het model met gëintegreerde voorwielvering en Anti-Wheel lift. Klinkt (bijna) net zo vet als een auto, toch?

Stijlvolle vader

Sportief, luxe en elegant, zo zie jij je voertuigen graag. Dus waarom zou je deze principes niet gebruiken in de keuze voor een kinderwagen. Ook terwijl je op de stoep loopt met je kleine wil jij je stijlvolle reputatie bewaren, en dat kan met de Mutsy IGO Reflect editie. Naast het stoere en modieuze uiterlijk brengt deze kinderwagen comfort, veiligheid en is hij waterafstotend. Ook een leuke feature: je kinderwagen kan worden omgebouwd tot reflecterende eyecatcher.

Praktische papa

Ben jij niet zo geïnteresseerd in de laatste technieken en gaat functionaliteit bij jou voor design? Kies dan voor de Mutsy NEXO. Met jouw drukke leven en de nieuwe taken die het ouderschap met zich meebrengen is gemak uiterst wenselijk, en dat is precies wat deze buggy jou biedt. Een stevige rugleuning, inklapbaar tot een compact pakketje en diverse onderdelen zijn verstelbaar zodat de buggy kan worden aangepast aan jouw wensen. Deze kinderwagen heeft trouwens ook een bekerhouder waar jij jouw – broodnodige – dagelijkse dosis cafeïne in kunt vervoeren, handig!

Welk type vader ben jij?

Tags: , ,