MENU

Eone The Bradley Watch

Nepsu Triangle Speaker

juni 1, 2016 reageren (0) Views: 1018 Gadgets Redactie BLVD

De beste apps die jij nog niet kende

Applicaties komen er anno 2016 in alle vormen en maten. Van interessante apps waarmee je je dagelijks leven kunt structureren tot apps die jou op de hoogte houden van de bezigheden van je vrienden. Het ontwikkelen van applicaties is uitgegroeid tot een miljarden-industrie dus logisch dat jij niet bijhoudt wat er allemaal gaande is op deze markt die constant in beweging is. Gelukkig hebben wij in samenwerking met mobiel.nl de meest handige en coolste apps voor je op een rijtje gezet.

Link Bubble

Deze applicatie werd opgericht door Chris Lacy. Deze engineer ergerde zich aan de functie van mobiele browsers en vooral als deze werden gebruikt in combinatie met bekende apps. Op de desktop kan je meerdere links openen in een apart tabblad, maar bij mobiel is dat altijd nog een dingetje. Met Link Bubble open je links in een bubbel en kan je alsnog de app gebruiken waarmee je bezig was. Slim!

Pocket

In eerdere tijden heette deze app ‘Read It’, maar ook dit bedrijf moest met de tijd meegaan. Pocket verzamelt de foto’s, video’s en artikelen die je op een later tijdstip – bijvoorbeeld in de trein of op visite bij je schoonmoeder- wil terugkijken. Pocket synchroniseert met je browser. De artikelen worden in een speciaal design opgeslagen zodat je goed overzicht bewaard.

Apple-

Lastpass

Ben jij ook zo’n persoon die tientallen wachtwoorden heeft voor al zijn accounts? Hier idem dito. Met LastPass kan je in één applicatie overzichtelijk al je gebruikersnamen en websites opslaan zodat je ze niet meer hoeft te onthouden. Ze worden daarnaast automatisch ingevuld bij al jouw accounts. Hoe handig is dat? Je kan de app beveiligen door de vingerafdrukscanner in te zetten.

Evernote

Het geheugen van een parkiet? Altijd van die liedjes die in je hoofd rondspoken, maar waarvan de naam even niet te binnen schiet? Met Evernote sla je ongeveer alles op waar je ook maar aan moet herinnert worden. Van je oma’s verjaardag tot de brieven die je voor de baas op de post moet doen!

Etsy

Ben je zelf een creatief genie met vintage of zelfgemaakt s
Etsy, de marktplaats voor vintage en zelfgemaakte spullen, heeft een eigen Android-app. De app is gericht op het browsen en kopen van artikelen op de website en werkt op zowel smartphones als tablets. Omdat bijna een kwart van alle bezoekers van Etsy via Android-toestellen van over de hele wereld op de website komen, heeft Etsy besloten om de app ook de Nederlandse taal te laten ondersteunen. Hierdoor is de app volledig in het Nederlands beschikbaar.