MENU

Wees 1 met de natuur – Jones House, Brazilië

Het interieur van een Boeing 747 VIP Prive-Jet

juni 7, 2016 reageren (0) Views: 1439 Travel Redactie BLVD

De ultieme zomervakantie beleef je op Rhodos, Griekenland

Ah Griekenland, jij prachtig land van kapot gegooide borden, frisse tsatsiki en iets te brandende Ouzo. Wat moesten we toch zonder jou als ultieme summer-destination. Ondanks de crisis die heerst in jouw land kiezen veel Europeanen het toch als locatie om een paar weekjes te brengen. Dan wel op Kreta, dan wel in Cherso (is dat nog steeds gaande?), dan wel op Rhodos. Laatstgenoemde is uitgegroeid tot onze favoriet.

En dat heeft voor een groot deel te maken met het Caso Cook Hotel. Ver weg van alle opdringende verkopers die koste wat het kost jou een armbandje willen slijten, ver weg van het drukke Athene én ver weg van überhaupt alles wat Grieks is. Toch is Casa Cook, oprichter: reisorganisatie Thomas Cook, een one-way ticket to heaven. Een klein boetiek hotel met 90 kamers én allen met een klein privé zwembad. Uiteraard bevindt zich er ook een restaurant, bar én een groter, publiekelijk zwembad.

De ruimtes zijn ontworpen door architect Vana Pernariv, interior designer Annabell Kutucu en design agency Lambs & Lions. De balans is hier perfect gevonden. Veel hout, veel wit én veel natuurlijk lichtaanval. Tot rust komen doe jij dus in dit minimalistische, comfortabele Casa Cook!

Boek je kamer (vanaf 230 euro p.n.) op Casacook.com.

casa-cook-hotel-rhodes-greece-1 casa-cook-hotel-rhodes-greece-2 casa-cook-hotel-rhodes-greece-3 casa-cook-hotel-rhodes-greece-4 casa-cook-hotel-rhodes-greece-6 casa-cook-hotel-rhodes-greece-7 casa-cook-hotel-rhodes-greece-8 casa-cook-hotel-rhodes-greece-9 casa-cook-hotel-rhodes-greece-10 casa-cook-hotel-rhodes-greece-11 casa-cook-hotel-rhodes-greece-12

Tags: , , ,