MENU

Vitaly laat zien hoe je oudere vrouwen versiert

Deze 4 Snapchat profielen moet je volgen

juni 16, 2016 reageren (0) Views: 1017 Life Redactie BLVD

In Retraite Kloosterfestival: een combinatie tussen relaxen en partyen

12InchCity verblijdt de Hollandse festival-gangers sinds jaar en dag met bijzondere festivals. Iedere zomer worden we weer doodgegooid met festivals bij het water, op het strand of voor de verandering eens in een loods. 12InchCity pakt het hele concept van festivallen aan en organiseert festivals op zeer unieke locaties. Wellicht heb je de hype toentertijd meegekregen rondom het MONARCK-festival dat werd gehouden op Paleis Soestdijk, maar misschien ken je 12InchCity ook wel de drie Gouden-Kabouter nominaties die ze ontvingen voor Alcatrash en in het algemeen voor meest originele en creatieve feestorganisatie.

Relaxen en raven 
Als je nog nooit in de wondere wereld van 12InchCity bent gestapt dan is het begin juli mogelijk om hier verandering in te brengen. Een weekend of dag lang raven en relaxen op het In Retraite Kloosterfestival.  Een betere combinatie bestaat er nog niet, visualise it: je brengt de zonnegroet in een doorgewinterde yoga-positie, je luiert wat in een hangmat met een frisse cocktail en ’s avonds – wanneer je helemaal refreshed bent – begeef je jezelf door het mysterieuze klooster naar de party-area waar je volledig zondig (om in het thema te blijven) kan gaan!

13442241_1019356831474930_3909571071759411018_n

In Retraite Kloosterfestival
Van 8 tot 11 Juli 2016 kunnen bezoekers van het In Retraite Kloosterfestival genieten van yoga en spel, nachtenlang feesten met zwaargewichten als 8Bahn, Parody (van Paradigm), Studio Sonsbeek, Tomorrow is now Kid en de boys van 12inchCity. Mocht je maar 1 dag beschikbaar zijn dan kan je vanzelfsprekend ook gewoon een dagkaart (zaterdag 9 juli) aanschaffen. Op deze dag worden o.a. de stages van 8BAHN en Festimi gehost.

Thailand by day – Berlin by night

Normaliter ga je fris en fruitig naar een festival en kom je enigzins moe en uitgedanst thuis. Het unieke concept van In Retraite Kloosterfestival gaat dit tegen. Pak lekker je rust, laad even op en bepaal zelf wanneer je gaat dansen en sjansen. Daarnaast kan je ook genieten van Hot Tubs van de Chocolate Club Dag & NachtSpa. Massages, fruitsapjes en yoga-sessies. Zo word jij weer helemaal zen.

12inchCity In Retraite Kloosterfestival
Vrijdag 8 tot en met 11 juli 2016 – Camping open vanaf 12.00 uur
Zaterdag 9 juli vanaf 12.00u

Klooster Roepaen
Kleefseweg 9, Ottersum Limburg

Voorverkoop via ticketshop
Zaterdagticket voorverkoop á € 25,- (ex fee)
Weekendticket voorverkoop á € 59,- (ex fee)
Vroege ticketkopers kunnen de beste plekken op de camping uitzoeken. Meer info op de site.

Tags: ,