MENU

In Retraite Kloosterfestival: een combinatie tussen relaxen en partyen

Mooie toekomst: BMW MINI Vision Next 100 Concept Car

juni 16, 2016 reageren (0) Views: 1611 Life Redactie BLVD

Deze 4 Snapchat profielen moet je volgen

Snapchat is één van de handigste applicaties op de telefoon van uw redacteur. Waarom? Simpel. Je hoeft niet alles wat je doet kwijt op Facebook, Twitter is overrated, Instagram gebruik je alleen voor de mooie filter foto’s dus blijft Snapchat over om eigenlijk alles op te snappen wat je wil. Lange verhalen, korte verhalen. You don’t care. Niet alleen is de app grappig om te gebruiken in je eigen kring van je vrienden, het is ook leuk om ook de hoogte gehouden te worden van mensen die je wellicht al uit het oog geraakt was of te kijken naar celebs die hun gave leven leiden terwijl jij je Snapchat checkt in je beertjes-pyjama.

BLVD geeft je een aantal Snapchat profielen die jouw Snapchat-carriere zullen verrijken.

Chanel Iman (cigotcha)
Duik in het jet-set leven van het jonge topmodel. Krijg unieke behind-the-scenes snaps, ontmoet haar (bloedmooie) vriendinnen én ervaar zelf een beetje hoe het is om een high-on-demand model te zijn. Chanel deelt haar verhaal maar al te graag met haar volgers!

Swimsuit 2014: Madagascar Chanel Iman Madagascar/NA, NA, Madagascar 9/25/2013 X156911 TK1 Credit: Derek Kettela

Diplo (diplo) 

Het leven van één van ’s werelds bekendste DJs gaat wel degelijk over rozen. Get it on with Diplo terwijl hij shirtless selfies deelt, foto’s on stage én video’s van alle exotische locaties die hij aandoet. Daarnaast heeft Diplo een hoog sarcasme-niveau wat het bij ons sowieso goed doet!

Diplo-By-Pip-Cowley_1280.jpg.ashx_

Taylor Hill (Taylor_Hill)

Niet alleen heeft haar uiterlijk meegewerkt in haar carrière, Taylor Hill heeft ook nog eens een heel mooi innerlijk. En dat merk je aan de snapps die ze de wereld instuurt. Het jonge Victoria’s Secret model geniet van het leven én haar positiviteit werkt aanstekelijk. Daarnaast is ze natuurlijk een plaatje om naar te kijken.

Taylor-Hill-wallpaper-2

DJ Khaled (DJKhaled305)

Op zoek naar motivatie, levenslessen en vermaak van de bovenste plank? DJ Khaled is here to give it to you! En geloof ons: hij weet waar hij over praat. Niet voor niets heeft Khaled miljoenen volgers en is hij puur vanwege zijn positieve Snapchat account uitgenodigd bij de Ellen Degeneres show. A real good guy!

DJ-Khaled-motivation-wise-words

Volgende keer selecteren we weer vier interessante Snapchat-accounts!

Tags: ,