MENU

National Geographic’s Best Travel Photos 2016

Escape naar deze luxe Mexicaanse hacienda

juli 11, 2016 reageren (0) Views: 1223 Travel Redactie BLVD

Klein Toscaans paradijsje: XV Century Farm

Hoogstwaarschijnlijk (als je dit leest) ben je nog op Nederlands grondgebied. Geen vakantie voor jou terwijl je collega’s en vrienden baantjes trekken in de ochtendzon van laten we zeggen: Aruba. En jij? Jij mag pas in september een paar daagjes weg. Tip van BLVD, doe het dan goed! 

In de Toscaanse regio bevindt zich deze XV Century Farm Villa, ontworpen door CMTarchitects. Een klein paradijs nabij Monteriggioni, Italië. De villa is ontworpen als eerbetoon aan de Toscaanse architect en schilder Baldassare Tommaso Peruzzi, het huis is een resultaat van een succesvolle restauratie. De oude materialen zijn opnieuw verwerkt in het design van het pand. En met een totaal van 400m2 kan jij hier heerlijk vakantie vieren. Vaarwel collega’s, ik blijf hier.

xv-century-farm-villa-cmtarchitects-1 xv-century-farm-villa-cmtarchitects-3 xv-century-farm-villa-cmtarchitects-6 xv-century-farm-villa-cmtarchitects-8 xv-century-farm-villa-cmtarchitects-9 xv-century-farm-villa-cmtarchitects-12 xv-century-farm-villa-cmtarchitects-13

Tags: ,