MENU

Geniet van spectaculaire views in dit Californische stulpje

Dit zijn ’s werelds grootste ‘twistend towers’

augustus 22, 2016 reageren (0) Views: 1117 Travel Redactie BLVD

Een kijkje in het Holland Heineken House

Op meerdere media verschenen – met enige toon van jaloezie – berichten over ons prachtige, sfeervolle Holland Heineken House. Een perfecte manier van marketing voor Heineken waar heel Holland (die aanwezig zijn in Rio) zich verzamelden. Het was op deze locatie waar onze Hollandse helden hun overwinningen vierden met het Nederlandse publiek. Het Holland Heineken House kent haar oorsprong in de jaren 1992 waar het atleten, fans en gasten van over de hele wereld welkom heetten om daar te genieten van De Spelen, de gouden plakken en natuurlijk de gouden biertjes. 

De venue van dit jaar was tot in het detail afgewerkt. Met een tropische ‘Urban Beach Club’ setting met moderne verlichting en faciliteiten als trainings-ruimtes, een gigantisch zwembad, ultra-high definition display voor de Olympische events en lounges voor de atleten en de gasten is dit de plaats waar je moet zijn in Rio. Ook worden de hapjes (lunch/diner) op het allerhoogste niveau uitgeserveerd. De beelden van de ceremonie-ruimte met de uitzinnige fans, Humberto Tan en huilende atleten heb je natuurlijk ook gezien. De laan waarin de ingegraveerde plakken zijn gelegd vereeuwigen de prestaties van de atleten.

De unieke beelden zie je hieronder:

spaces-holland-heineken-house-2 spaces-holland-heineken-house-5 spaces-holland-heineken-house-7 spaces-holland-heineken-house-8 spaces-holland-heineken-house-9 spaces-holland-heineken-house-11 spaces-holland-heineken-house-14

 

Tags: ,