MENU

Doutzen – new face van Hunkemöller

Filling Pieces “Runner 3.0 Fuse”

september 5, 2016 reageren (0) Views: 1472 Fashion Redactie BLVD

Schoenentrends voor de herfst van 2016

Wij zijn er graag vroeg bij met trends, maar helaas moeten we ook nu vooruitblikken op de herfst die binnenkort komen gaat (deze week schijnt het zonnetje gelukkig nog). Het zal niet lang meer duren voordat we ons comfy t-shirt moeten inwisselen voor een dikke jas, en dat geldt ook voor ons schoeisel. Wij zetten voor jou de schoenentrends voor deze herfst op een rijtje. 

– Chelsea Boots

Chelsea Boots zijn in een jaar tijd uitgegroeid tot a must have shoe voor mannen. Het model ziet er niet alleen keurig uit, maar is ook behoorlijk praktisch en stijlvol. Een sterke herenschoen die verkrijgbaar is in een divers palet aan kleuren. Kies voor suède!

ChelseaBootsTrend-PAUSE

– Desert Boots

Wij zijn al eventjes fan van Desert Boots, uiteraard heeft dat te maken met onze voorliefde voor Clarks Originals. Deze herfst doe je er verstandig aan om ook een paar naast je bed te zetten. Ze zitten comfortabel, zijn gemakkelijk te combineren met meerdere stijlen en worden door meerdere merken vertegenwoordigd. Kies voor een paar uitgevoerd in leer.

desert--1002x668

– High end sneakers

 De echte sneakerheads weten dat je niet langer op Nikes of Puma’s aan kan komen zetten, deze herfst moet je jouw kwaliteit-kennis tonen. En daar mag best voor betaald worden. Deze duurdere sneakers kan je goed combineren met bijv. een zwarte skinny broek. Kies voor Filling Pieces, Yves Saint Laurent of Saint Laurent.

CPFW14DecNP

– Brogues

Wellicht vind je brogues in eerste instantie iets te fashionable. Don’t worry, de komende koude maanden kan het helemaal. Niet alleen zijn de schoenen zeer krachtig en bestand tegen de Hollandse buien, je toont met Brogues ook nog eens je verfijnde stijl.

brogue

Fijne herfst/winter (maar geniet nog even van de zon)! 

Tags: ,