MENU

Warenhuis omgebouwd tot knusse kantoorruimte

Mercedes-Benz AMG onthult nieuwe GT AMG’s

september 14, 2016 reageren (0) Views: 1129 Life Redactie BLVD

OMGYes is de website die jou beter in bed maakt

Het tijdperk van naar link en rechts swipen kunnen we officieel indelen in de categorie ‘verleden’, we gaan de komende tijd van onder naar boven. OMGYes is de nieuwe website die jou verandert van schlemiel tot seksgod. Althans, dat hopen we allemaal. 

OMGYes is de seks-educatie site die begin van dit jaar werd gelanceerd. De site is gemaakt in San Francisco en is gebaseerd op gedetailleerd onderzoek onder 2,000 vrouwen. De vraag die hun allen werd gesteld: hoe bereik jij een orgasme door clitoris-stimulatie. Uit deze analyse kwamen de 12 meest populaire technieken aan het licht. En die kan jij nu leren.

Op de website zie je video’s van vrouwen die omschrijven en zelfs hun technieken demonstreren. Daarnaast krijg je reproducties van echte vulvas die door middel van touch-screen aanrakingen daadwerkelijk gestimuleerd worden. Al eerder kwam in het nieuws dat Emma Watson een groot voorstander is van OMGYes, “I wish it had been around longer. Definitely check it out. It’s an expensive subscription, but worth it.”

De prijs? $39, en OMGYes focust zich met name op mannen die een vrouw op een juiste wijze willen plezieren. Oprichtster van de site, Lydia Daniller, “I live in San Francisco and our friendship group talks openly about sex and pleasure. We all share stories and learn so much from each other.”

Nadat OMGYes werd gelanceerd hebben ruim 40,000 mensen zich aangemeld. Would you try it?

 

Tags: