MENU

Our Instagram Lady: Eileen Cassidy

En zo worden de extreme GoPro video’s gefilmd

februari 10, 2017 reageren (0) Views: 1716 Life Redactie BLVD

En zo ga je als een gentleman om met afwijzingen

Weet wanneer je verslagen bent maar leer ervan voor je volgende overwinning, aldus The Guyliner.

Als kind zijnde kon je de hele supermarkt bij elkaar schreeuwen als je een ‘nee’ verkocht kreeg van je moeder. Stampen, huilen, schreeuwen omdat jij datgene niet kreeg wat je zo graag wilde. Als je wat volwassener wordt moet je deze principes echter snel vergeten. Immers, een vrouw kijkt raar op als je over de grond begint te rollen wanneer ze je vriendelijk vertelt dat ze geen interesse heeft. 

Niemand heeft zin om afgewezen te worden. In het speciaal als het om iets gaat wat je zeer graag wilde bemachtingen (een baan, een vrouw,  vrije dag). Een bittere pil, die we allemaal wel eens zullen moeten slikken. 

Accepteer dat je niet alles kan afdwingen

Een afwijzing van een mooie vrouw? Lach erom en wens diegene een fijne avond. Ga vooral niet aandringen, smeken of aan blijven kijken vanuit een hoekje van de bar. Zij wil niet met jou praten, wellicht ben je niet haar type. Accepteer dit and move on.

Een afwijzing? Handle it like a pro

Wanneer is in jouw ogen een date succesvol? Als er gezoend wordt? Als ze mee naar huis gaat? Vergeet dit allemaal, het draait om de chemistry en de zogenaamde ‘vonk’ die moet overslaan. Wanneer ze op het einde van de avond geen zin heeft in een vurige kus dan is dit slechts een tijdelijke afwijzing. Handle it like a pro, het betekent geen ‘nee’ voor eeuwig.

158_756104_160210rejection_clark_hero

Gedumpt worden en je waardigheid behouden

Als je moet omgaan met een gebroken hart doe je vaak de domste dingen. Je belt haar meerdere keren per nacht, je twijfelt over de zin van het leven, eet Ben & Jerry’s (mannen doet dat ook, ja) en kijkt naar chickflicks. Ga niet smeken of ze je wil terugnemen, behoud je waardigheid and don’t become that guy. Sterker nog, keer de zaken om. Geef haar gelijk met de keuze om het uit te maken. Wedden dat ze geinteresseerd is in een reünie.

Neen, je bent geen loser

Afwijzing doet pijn omdat het zo persoonlijk is, toch is dit een vreemde manier om te bekijken. Soms ligt het namelijk helemal niet aan jou, maar juist om de gevoelens of plannen van de ander. Zo werkt het ook bij een afwijzing voor een baan, maak je vooral niet te druk. En voordat je begint met verwijten, denk zelf eerst eens na waarom je de functie niet gekregen hebt. Vaak heb je hier zelf al het antwoord voor de hand liggen. Relativeer, accepteer and move on!

Laat je dus niet uit het veld slaan door een afwijzing, gas erop en doorgaan!

Beeld: Amazoneaws.com

Bekijk ook:

De geschiedenis van de BH

 

 

 

 

 

Tags: , ,