MENU

Mercedes onthult AMG for kids

Noord-Amerika’s eerste surfpark is geopend!

oktober 4, 2016 reageren (0) Views: 932 Life Redactie BLVD

En zo dwing jij succes af, dag op dag

Mensen in je omgeving zullen altijd overtuigd zijn van hun eigen gelijk. Jij moet op die en die manier ondernemen omdat je dan echt succesvol zal worden. Met hard werken kan je ver komen in het leven, maar er zijn ook andere methodes om te bereiken wat jij wil. Succes afdwingen, je eigen doelen nastreven. Hoe doe je dat gemakkelijk? 

– Verander je mindset

Als jij je ellendig voelt is het lastig om uit die negatieve flow te komen. Je kent het vast wel: in de ochtend stoot je je teen aan het bed, de tandpasta is opeens op, je komt in een file te staan, een koffie-vlek in je overhemd etc. etc. Het heeft allemaal te maken met je mindset. Programmeer je ‘geest’ voor succes, focus op je doelen.

– Schrijf je doelen uit

Wanneer jij voor jezelf duidelijk uitschrijft wat je dromen daadwerkelijk zijn en je ervan overtuigd bent dat ze haalbaar zijn dan zal alles in je leven gaan wijzen naar jouw doelen. Een eigen sapjesbar starten op de ZuidAs? You can do it! Surfgod worden op Bali, why not? Miljonair voor je 35ste? It’s possible.

– Je doel komt dichterbij

Dag in, dag uit focus jij je op je doel. Je leest het iedere ochtend voor, je denkt er constant aan: things start to happen. Je gaat lezen over het onderwerp, je komt mensen tegen die jou willen helpen, it’s a state of mind. Laat je meevoeren door de stroom. Kijk rond, wees passie-vol en vooral: don’t be afraid.

Thank us later 
Bekijk ook:

Deze sterren verdienen echt bakken vol geld
– Romantisch Justin Timberlake kijken met je vriendin?

Tags: ,