MENU

Ferrari F12 Caballeria volledig in carbon

Chris Rock krijgt $40M USD Netflix deal

oktober 13, 2016 reageren (0) Views: 1040 Life Redactie BLVD

Stel je eigen superjacht samen met Prime

Als gefortuneerd persoon is het heerlijk om even te gaan shoppen voor een jacht. Wel is het echter zo dat je dan een al ontworpen superjacht koopt. Hoe veel gaver zou het zijn als je je eigen superjacht kan samenstellen? In de toekomst gaat project ‘Prime’ hiervoor zorgen.

Toekomstige jacht-eigenaren kunnen op een model-superjacht rondlopen die is samengesteld uit allerlei soorten structuren, verschillende materialen, aparte ruimtes etc. Zo krijgt de toekomstige koper een beeld van hetgeen hij wil terugzien in zijn nieuwe jacht. Het project wordt geleid door The New Yachts Company die Prime bedachten.

prime

“PRIME is in our minds a platform that offers so much space that it creates a 70-metre yachting experience on a 50-metre yacht,” aldus Bob van den Meiracker van Azure Yacht Design.

Klanten worden daarnaast ook aangemoedigd om hun concept verder te ontwikkelen in nauwe samenwerking met het design team of doen beslissen op de keuzes van een andere designer naar keuze. Het project zal volledig gerealiseerd worden uit aluminium bij Bloemsma Yachts in Nederland. Projectleider Daan Balk werkt samen met een team van techneuten om ieder zijn favoriete jacht te realiseren.

Tags: