MENU

De toekomst van porno

Apple lanceert nieuwe MacBooks

oktober 18, 2016 reageren (0) Views: 1252 Gadgets Redactie BLVD

Misfit introduceert een hybride horloge

We leven in 2016, het jaar waarin gadgets en innovaties nog sneller uit de grond schieten dan wolkenkrabbers in Dubai. Van crowfunding-campagnes voor pratende koffers tot futuristische designs. Misfit introduceert een hybride horloge met klassiek ontwerp die functionaliteit combineert met design. 

Het design verraadt niet direct dat het gaat om een innovatief en multifunctioneel uurwerkje. Het simpele, minimalistische maakt dit horloge juist tot a must have gadget. Of je nu gekleed gaat in driedelig pak of op de zaterdagmiddag casual boodschappen gaat doen. Het horloge houdt je stappen, afstand en slaapduur bij. Hierbij wordt gebruik gemaakt van algoritmes en wetenschappelijke kennis. Het samenspel van wijzers, kleurenscherm en trillingen zorgt voor snel inzicht in verrichte activiteiten en meldingen van binnenkomende berichten en telefoongesprekken.

screen-shot-2016-10-17-at-4-47-45-pm

Misfit Phase
Misfit Phase is daarnaast ook mogelijk inzetbaar als afstandsbediening. Zo kan je altijd en overal je muziek op een ander verbonden apparaat afspelen, ook je foto’s en video’s deel je zo gemakkelijk op andere smart home-apparaten. Het horloge is modulair, wat inhoudt dat het batterijtje tot zes maanden mee kan en je er zelfs tot 50m diep mee onder water kan.

“We zijn verheugd over de lancering van Misfit Phase. Het horloge verpakt onze energiezuinige miniatuurtechnologie met Bluetooth-functionaliteit in een traditioneel horlogeontwerp”, zegt Preston Moxcey, General Manager bij Misfit. “Horloges zijn de modieuze voorgangers van wearables, en met Misfit Phase tonen we de evolutie van draagbare technologie en zetten we een stap richting de wereld van modeaccessoires.”

Misfit Phase is beschikbaar in 6 kleurstellingen vanaf € 179 en verkrijgbaar op misfit.com

Tags: