MENU

Wordt Gatebox jouw nieuwe virtuele assistent?

Mercedes-Benz S-Klasse “Night Edition”

december 15, 2016 reageren (0) Views: 1115 Life Redactie BLVD

BLVD TIP: Ice*Amsterdam

De sneeuwvlokjes fladderen gestaag op de Amsterdamse klinkers, een witte loper leidt de weg. Flikkerende lichtjes in een grote Spar, een ouderwetse schaatsbaan, glühwein en én gezelligheid. Move over Santa Clause: Ice*Village is in Amsterdam!

Vanaf 17 december is de winterstemming op het Museumplein helemaal compleet. Dan strijkt Ice*Village voor veertien dagen neer naast de populaire schaatsbaan Ice*Amsterdam. De wintermarkt is dé plek om originele kerstcadeaus, unieke accessoires en stijlvolle kleding te kopen of te genieten van winterse kost en warme dranken. De toegang tot de wintermarkt is gratis.

Winkelen en horeca
Vorig jaar winkelden, aten en dronken binnen tien dagen ruim 60.000 bezoekers bij Ice*Village. Om nog meer ‘winter wanderers’ een kans te geven om de markt te bezoeken blijft Ice*Village dit jaar vier dagen langer open. Bijna 60 chalets brengen samen een perfecte combinatie van shopping en horeca. Ice*Village verzamelt met fashion-, accessoire-, design- en lifestylemerken een assortiment aan unieke (kerst)cadeaus. Verscholen in sjaals en winterjassen ontdekken bezoekers o.a. prachtige huiden en accessoires van Ganesha en de handgemaakte Marokkaanse mutsen van Original Mocros. Paradijshof stalt al zijn heerlijke delicatessen vanuit de hele wereld uit en de sokken van Button Right geven bezoekers van de wintermarkt een warm vooruitzicht. Bezoekers hoeven zich niet in te houden tijdens het shoppen, alle aankopen kunnen met taxiservice Abel met €10 korting naar huis worden gebracht.

screen-shot-2016-12-15-at-2-38-03-pm

Winterse kost & verwarmende dranken
Wanneer het struinen langs chalets hongerig maakt, komen shoppers weer op kracht met de winterse kost van Ice*Village. De huisgemaakte soepen van Buskruid verwarmen alle koukleumen en met een gepofte biologische aardappel van Hete Pieper kan iedereen er weer tegenaan. De zoetekauw kan zijn hart ophalen bij bijvoorbeeld de warme churros van Mr Churro.

Openingstijden Ice*Village
17 december | 11:00 – 21:00
18 december | 11:00 – 20:00
19-23 december | 12:00 – 20:00
24 & 25 december | 11:00 – 17:00
26-30 december | 11:00 – 20:00