MENU

Zelf een boek afdrukken: dit zijn de mogelijkheden

Voorkom eenvoudig schimmel in huis

januari 25, 2017 reageren (0) Views: 1723 Gadgets redactie blvd

Tip: creatieve visitekaartjes

Je kent ze wel, de standaard visitekaartjes. Tijd voor wat anders! Lees hier creatieve ideeën voor alternatieve visitekaartjes.

Het klassieke, standaard visitekaartje kennen we nu wel. Nu zijn er hele creatieve visitekaartjes te maken, maar in dit artikel lees je ook wat totaal andere ideeën. Tijd voor iets anders!

Bouwplaat

Een gewoon visitekaartje vergeet je snel, dus maak er meteen een leuk knutselwerkje van. Zorg dat je je kaartje zo maakt, dat je er wat leuks van kan vouwen. Natuurlijk kies je dan iets dat past bij je bedrijf. Het visitekaartje kan je dan zo maken dat je er bijvoorbeeld een poppetje van kan vouwen. Of een leuk voorwerp dat bij je bedrijf past. Zo vormt je visitekaartje ook meteen een leuke bouwplaat.

Spel

Hebben meerdere mensen in je bedrijf een visitekaartje? Maak van je visitekaartjes dan een soort spel! Zet bijvoorbeeld je gegevens op oude dominostenen. De visitekaartjes van het hele bedrijf vormen zo samen één spel. Of zorg dat alle visitekaartjes bij elkaar één grote afbeelding vormen, als een soort puzzel. Of laat de visitekaartjes een memoryspel vormen.

Eigen bedrukking

Toch liever iets dat dichter bij het aloude visitekaartje in de buurt komt? Naast de klassieke pen-met-logo, zijn er nog veel meer dingen waar je je bedrijfsnaam op kunt zetten, of zelfs een volledig visitekaartje. Deel bijvoorbeeld eens een USB-stick uit met je gegevens erop, een sleutelhanger of een handig notitieblokje van jouw bedrijf of bedruk aanstekers met je visitekaartje.