MENU

Bijna trouwen? Vrijgezellenfeest!

Zelf sigaretten maken een gedoe? Dat is nu definitief...

januari 30, 2017 reageren (0) Views: 1263 Life redactie blvd

Waar maak jij je vriendin blij mee?

Valentijnsdag staat weer bijna voor de deur! Misschien heb je al een mooi cadeau in gedachten, maar waarschijnlijk moet je nog steeds iets verzinnen. Waar ga jij je vriendin blij mee maken?

De klassieke cadeau-tip is natuurlijk een mooie bos bloemen. Ja kan dan gaan voor de bekende bos rozen, maar nog leuker is als je een boeket weet samen te stellen dat ze écht leuk vindt. Zoek bij de bloemist haar lievelingsbloemen. Nog romantischer is om ze zelf te plukken. Staan er mooie bloemen op een plek waar jullie vaak samen komen? Dan heeft ze niet alleen een mooi boeket, maar ook bloemen met een mooie herinnering.

Iets dat ook altijd wel goed werkt, is het chocoladehart. Je kan een zo groot mogelijk hart nemen, maar ook een hart gevuld met allerlei bonbons. Bij de speciaalzaken zijn ook hele creatieve chocoladeharten te halen. Echt iets unieks geven? Laat dan een persoonlijke boodschap op het hart zetten. Succes gegarandeerd! Als je een beetje geluk hebt, heb je met dit cadeau ook zelf nog wat lekkers te eten. Win-win!

Liever een origineler en gedurft Valentijnscadeau? Natuurlijk ben jij er die dag om haar blij te maken, maar je kan helaas niet altijd bij haar zijn. Om haar eenzame nachten toch een beetje aangenaam voor haar te maken, zijn er genoeg leuke cadeaus te bedenken. Bijvoorbeeld de Tarzan-vibrator! Zo heeft ze toch iets leuks om mee te spelen terwijl jij even weg bent. Geef je je vriendin liever ander speelgoed? Easytoys.nl heeft nog veel meer leuke spullen…