MENU

Hoe lang duurt de gemiddelde vrijpartij? En maakt een...

Aan de zuip?

maart 9, 2017 reageren (0) Views: 1128 Life Larissa Hendriks

Levensechte Cupido’s gezocht!

De populaire slow-dating app Once werkt met wel 313 menselijke matchmakers. De app is actief in 16 landen en matcht handmatig dagelijks meer dan 12 miljoen singles. Hiervoor hebben zij 313 menselijke matchmakers in dienst. Sinds de lancering in de Benelux vorige maand zijn er nu al 222.000 Belgische en Nederlandse singles bijgekomen. Om aan deze vraag te voldoen is het bedrijf nu ook hard op zoek naar Nederlandse en Belgische matchmakers.

De Matchmakers werken op afstand, alles wat ze nodig hebben is een computer en een internet connectie. Ze kunnen vanuit huis werken of in een café, daarom is deze (bij-)baan zo praktisch. Het maakt niet uit wie je bent, een student, leraar, secretaresse, fitness instructeur of een artiest. De enige prioriteit aan een goede matchmaker is een observerend vermogen en oog voor detail.

“De rol van de Matchmaker is om oog te hebben voor elk detail en de perfecte partner te vinden voor iedere gebruiker, een belangrijke taak dus. Voor ons Nederlandse team ben ik dan ook naarstig op zoek naar versterking; Nederlanders vinden dit een leuke app en de succesverhalen die wij teruggekoppeld krijgen zijn fantastisch. Meerdere Matchtmakers hebben zelfs trouwerijen en verlovingen op hun naam staan – dat is toch fantastisch.” Aldus Emily Ekong Nederlandse Matchmaker Once app.

Wanneer de singels blijven groeien, zal de werkgelegenheid blijven stijgen. Al is natuurlijk dan wel het doel dat de mensen doormiddel van de app weer een geschikte partner vinden. Ongeveer 18% van alle nieuwe relaties ontstaan momenteel via datingsites. De kans dat je relatiemateriaal tegenkomt dus wel aanwezig.

Tags: ,