MENU

De trends in de wereld van koffie

Pimp je kantoor!

maart 21, 2017 reageren (0) Views: 2303 Life Larissa Hendriks

Kattenhotel?!

Alsof katten niet al een luizenleventje hebben! Cats Only biedt katten een “welverdiende” (?!) vakantie, een volledig verzorgd verblijf in een kattenhotel met deskundige verzorging midden in de Brabantse natuur. Grote privékamers met tuin, volop ruimte om te ravotten (want dit deden ze nog niet) en voor het baasje updates via WhatsApp.

In dit exclusieve kattenhotel krijgen katten (nog meer) aandacht, (nog meer) rust en lig/verstopplekken met 24/7 toegang tot een eigen kattentuin. Om stress (welke stress?!) te voorkomen, heeft elke kat zijn eigen afgesloten privé-verblijf. De kamers bieden mooie uitzichten op de natuurlijke omgeving: ideaal om vogels te spotten.

Of dit nog niet genoeg is krijgen de katten ook een professionele trimbeurt bij Cats Only Katsalon. “Rekening houdend met hun karakter en conditie, op een niet-invasieve manier. Dit betekent dat de vacht zijn natuurlijke conditie behoudt en de gezondheid van de huid wordt bevorderd.” Dit soort luxe krijg ik niet eens terwijl ik iedere dag aan het werk ben!

Denk jij nou: “dit heeft mijn lieve snoezepoes écht verdiend!” Lees dan vooral even verder om te checken of je jouw kat teveel verwend.

1. Ze heeft haar eigen plekje
Hier mag niemand anders zitten.

2. Ze heeft massa’s speelgoed
En als ze hier even op uitgekeken is mag ze ook aan jou spullen zitten. Net een pakketje binnen gekregen? De doos is door je kat in beslag genomen en geclaimd als haar nieuwe paradijs.

3. Ze wordt geaaid wanneer ze dat wil
En precies hoe ze het wilt: “een beetje hoger, een beetje lager, purfect”.

4. En krijgt natuurlijk een uitstekende verzorging
Jouw kat is een echte diva en ziet er nooit onverzorgd uit. Badderen, kappertje en minstens één keer per week een borstelbeurt.

5. Ze krijgt haar lievelingseten wanneer en hoe ze het wil
Je kat krijgt altijd eerst te eten gevolgd door je eigen ontbijt. En misschien heeft ze wel etensbakjes in verschillende kamers staan, voor het geval ze honger zou krijgen?

6. Je laat de deuren openstaan, zodat ze overal naartoe kan
Ja, zelfs wanneer de verwarming aanstaat.

7. Je maakt altijd tijd
Waar je ook mee bezig bent of waar je ook naartoe moet, zelfs als je naar bed wilt. Je zit voor de televisie en jouw kat dommelt net in slaap op je schoot, waardoor jij je schuldig voelt als je nu opstaat.

8. En je kan absoluut niet kwaad zijn op haar
Wat voor kattenkwaad ze ook uithaalt.

Krijgt je kat soms meer aandacht dan je vriend of vriendin? Ben je aan het twijfelen gezet om je kat op die “welverdiende” vakantie te sturen? Misschien ben je dan wel een beetje doorgeslagen in je liefde voor je kat…

Tags: ,