MENU

Pimp je kantoor!

Morgen is het vrijdag, thank god! Of niet?

maart 29, 2017 reageren (0) Views: 1686 Life Larissa Hendriks

Waar blijven die korte rokjes?

Er wordt al over gesproken, de dag dat de dames hun blote benen weer laten zien. De dag die ooit in het leven geroepen is door Martin Bril, de eerste dag waarop Nederlandse vrouwen ineens onaangekondigd de panty in de kledingkast laten en alleen met het rokje de deur uitgaan.

Nogmaals, onaangekondigd, maar wij Nederlanders kennen geen geduld en zijn niet zo goed in spontane dingen spontaan laten. We voorspellen maar al te graag wanneer deze dag eindelijk nadert. Het lijkt wel een nationale feestdag te worden! Niet gek natuurlijk, zeg nou zelf mannen, heerlijk toch die vrouwen in korte rokjes op straat?

Eerste officiële warme dag
Al weten we niet precies wanneer, de dag nadert! Het wordt namelijk de komende dagen 20-23 graden! Morgen wordt waarschijnlijk de eerste officiële warme dag! We beginnen nog wel met wat bewolking en vooral in het noorden wellicht wat regen. Niet getreurd, al snel komt in de ochtend vanuit het zuidwesten de zon weer tevoorschijn en stroomt warme lucht ons land binnen.

Nog beter nieuws: vrijdag schijnt de zon uitbundig. Doordat de ochtend met 10 graden zacht start en de temperatuur in de middag oploopt naar 20-23 graden maakt deze dag een grote kans rokjesdag te worden!

Warmste 31 maart ooit
Het wordt vrijdag de warmste dag van de week. Van een begin van 10 graden in de ochtend naar veel zon in de middag met ongeveer 20-22 graden. Laten we hopen dat dit genoeg is voor de dames om de panty thuis te laten. Weeronline vindt in ieder geval van wel en bestempelt vrijdag als rokjesdag! Dat is niet heel gek want het wordt mogelijk de warmste 31 maart ooit.

Maar helaas, het blijft Nederland he, in de loop van de middag neemt vanuit het zuidwesten de bewolking toe en aan het einde van de dag is kans op enkele (onweers)buien. Natuurlijk…

Tags: , ,