MENU
Expo Harry Potter

“Dat is eng, vet eng, alles hier is eng”

regen koningsdag

Koningsdag nog kouder dan kerst?!

#GetINKed

april 12, 2017 reageren (0) Views: 1460 Events Larissa Hendriks

Gratis tattoo morgen?

#GetINKed, heb jij het ook al voorbij zien komen? Deze maand bestaat “Het INK Hotel” aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam alweer 2 jaar! Dit laten zij verre van onopgemerkt voorbij gaan…

Het hotel is gevestigd in het oude gebouw van dagblad “De Tijd”, hier zijn verschillende verhalen ontstaan, geschreven én gedrukt. Dit heeft Het INK Hotel als uitgangspunt genomen om hun 2-jarig jubileum te vieren. Het plan is om het hotel helemaal in de stijl van inktblauw te kleuren. Als slag op de vuurpijl komt bij deze verjaardagsviering ook een interessante traktatie kijken.

De echte liefhebbers krijgen de kans om morgen tijdens het feest zich gratis te laten tatoeëren. Deze taak zullen de overburen van Ink District Amsterdam op zich nemen. Maar, voordat je té enthousiast wordt, de tattoo’s staan wel al (soort van) vast. Deze zijn passend in het thema van Het INK Hotel, hierbij kan je denken aan een zonnetje, maantje, de Amsterdamse kruizen en een veer.

Geen speciaal feestje zonder speciale gasten
Het hele tattoo gebeuren is natuurlijk al een spektakel maar er is meer. Vaste partner “Paardenkracht” is ook van de partij en zal alle gasten tijdens deze avond vereeuwigen in hun unieke photobooth met de meest feestelijke, blauwe (natuurlijk wel in thema) props. Daarnaast hebben de gasten kans op prachtige prijzen van Montblanc.

Nu kom ik ook even terug op wat ik hiervoor zei over het “(soort van) vast” staan van de tattoo’s. Daphne Bleeker zal wel aanwezig zijn. Zij zal de inkt rijkelijk vloeien in de vorm van toffe illustraties die wel door haarzelf op de avond ter plekke gecreëerd zullen worden. De gehele programmering en verdere info is te vinden op de speciale eventpage op Facebook.

Kom je daar aan en houd je het écht niet meer van de zenuwen? Dan kan je jezelf wat moed indrinken doormiddel van een shotje Bols Genever 21.