MENU
Ajax

Gebroken hartjes in Amsterdam

Taste of Amsterdam, het voedselfestijn in Amsterdam

burgers

mei 27, 2017 reageren (0) Views: 1079 Events Larissa Hendriks

Morgen vieren we het bestaan van de burgers

Morgen gratis burgers eten? Onze enige echte Hollandse topchef Herman den Blijker bakt morgen de meest heerlijke bonenburgers en die zal hij gratis serveren! Maar waarom?

We vieren het bestaan van de burgers

Het is morgen de Internationale Hamburgerdag! Heel de wereld viert dan het bestaan van de hamburgers. Dat is natuurlijk de ideale dag voor hak om heel Nederland kennis te laten maken met hun nieuwe bonenburgers en worst (ook van bonen). Lekker een dagje zonder morgen dus, al is het de Internationale Hamburgerdag.

Je kan morgen (28 mei 2017) vanaf 11:00 uur tot 14:00 uur naar de eenmalige ‘HAK-drive’ in Hoogmade. Hier krijg je de unieke kans om deze nieuwe bonenburgers en -worst helemaal gratis uit te proberen. Herman den Blijker zal op deze eerste volledig 100% plantaardige drive-in van Nederland achter de pannen staan.

De drive-in is te vinden langs de Rijksweg A4 bij afslag 6 aan de Doespolderweg in Hoogmade. Hier kan je als automobilist voorzien worden van een lekkere gratis maaltijd, met bonen erbij!

Herman houdt wel van bonen

Herman den Blijker: “Bonen zijn super bijzonder. Qua voedingswaarde zijn het echte krachtbommetjes, de culinaire mogelijkheden zijn oneindig en daarnaast zijn ze ook nog eens gewoon heel erg smaakvol. Met deze bonenburgers en –worst is het eten van bonen super lekker en makkelijk. En dat laat ik Nederlanders op 28 mei graag zien en proeven!”

Over de nieuwe bonenburgers en -worst

Sinds mei 2017 introduceerde HAK een Hollandse Bonenburger, een Pittige Linzenburger en een Zwarte Bonenworst in samenwerking met Herman den Blijker. De bekende televisiechef heeft meegedacht en gekeurd in de ontwikkeling van de producten. Daar mogen we wel heel wat van verwachten dus!

Om het natuurlijk te houden bevatten de burgers geen smaakversterkers of conserveringsmiddelen, maar alleen natuurlijke kruiden en specerijen. Met dit weer een heerlijke uitkomst ter vervanging van vlees op de barbecue. De burgers zijn verkrijgbaar bij de Jumbo.

Tags: , , , ,