MENU
slaapproblemen

Tips tegen slaapproblemen door stress

vroeg opstaan

Stop met snoozen, het is een stuk beter voor...

fitnesstrends

juni 11, 2017 reageren (0) Views: 975 Life Manon Munnix

Summerbody nodig? Fitnesstrends op een rijtje!

De zomer ligt op de loer en dat betekent: zon, zee, strand, lekker terrassen en feesten. Maar daar komt ook wel wat stress bij kijken… Ik zit nog steeds met een zak chips op de bank en we kennen dat gevoel waarschijnlijk allemaal: door je Instagram scrollen, die perfecte lichamen zien en dan balen dat je zelf niet zo’n hemels lichaam hebt… Daarom is het tijd om van die bank af te komen en met je summerbody aan de slag te gaan! Hier staan de nieuwste fitnesstrends op een rijtje:

Thuisfitness

Het liefst hebben we een perfect lichaam zonder ook maar iets te doen. Toch werkt het niet zo. We hebben vaak geen zin om naar de sportschool te gaan en dus is thuis fitnessen de beste oplossing. Je kunt sporten wanneer je wilt, zonder dat iemand het hoeft te zien en kunt tegelijkertijd je lievelingsprogramma kijken. Klinkt goed toch?

Crossfit

Deze manier van fitness is een combinatie tussen krachttraining, atletiek en gymnastiek. Weet je niet wat voor fitness bij je past of kan je niet kiezen? Tijd om deze te proberen! Je moet hiervoor wel op de beentjes stappen om naar de sportschool te gaan, maar dan heb je ook wat. Het is trouwens niet niks wat je doet tijdens deze fitnessstrategie, je bent minimaal 10 minuten intensief bezig. Je gaat aan de slag met onder andere: kettlebells, dumbbells, barbells en touwen. Door de afwisselingen van zowel materialen als bewegingen is het wel goed te doen en boek je snel resultaat! Op een gevarieerde manier 😉

Personal training

Ja… Wel gelijk de duurste van deze drie, maar uit onderzoek is gebleken dat een personal trainer je echt motiveert en je écht resultaat boekt. De training die je volgt wordt speciaal voor jou gemaakt, dit zorgt ervoor dat je het makkelijk volhoudt. Misschien kost het wel een centje extra, maar als je écht resultaat wilt boeken, ben je bij een personal trainer aan het juiste adres!

Tags: , ,