MENU
AOA

Dansjes doen in het Gaasperpark op AOA

zomerdepressie

Depressie door de zomer?

festival

juni 20, 2017 reageren (0) Views: 2338 Events Larissa Hendriks

Aan de hand van je festival voorkeuren je date selecteren

Tegenwoordig kunnen we wel een handje vol kwaliteiten opnoemen waaraan onze date moet voldoen. Na een paar foto’s bestudeerd te hebben kijken we naar woonplaats, leeftijd, opleiding, werk, interesses en muzieksmaak. Vanaf vandaag kan je ook je match afstemmen door middel van je festival voorkeuren.

We kunnen lekker kieskeurig zijn tegenwoordig wanneer het gaat om een partner, niet alleen het plaatje is belangrijk. Hij moet een goede baan hebben en zij moet carrièregericht zijn. Naast hobby’s, woonplaats en leeftijd is het ook belangrijk dat een match dezelfde muzieksmaak heeft. Het blijkt dat gebruikers van de datingsapp Once bijvoorbeeld 65,3% meer kans hebben op een succesvolle connectie indien zij dezelfde muzieksmaak hebben.

Nederland, festivalland

Natuurlijk, over de hele wereld zijn festivals populair, maar vooral in ons landje is de interesse hierin enorm toegenomen in de afgelopen jaren. Het aantal bezoekers is sinds 2012 gestegen met 18% naar wel 23,3 miljoen bezoekers! Daarom is het logisch dat er ook een stijging is in het aantal festivals.

Het is duidelijk een belangrijk aspect in mensen hun leven geworden en daarmee dus ook een belangrijk aspect in de liefde. Of het dé plek is om de ware tegen te komen, dat weet ik zo net nog niet, is maar net hoe jij en de ander eraan toe zijn. Maar de wederzijdse interesse kan wel een hoop zeggen voor de kans op een goede match.

Wij, Nederlanders, als proefvogels

De datingapp Once maakt gebruik van menselijke matchmakers in plaats van computer matchmakers. Dat betekent wel dat je maar één unieke, hand gekozen match per dag krijgt, maar dan wel een grotere kans op het vinden van jouw ware liefde.

Nederland is uitgekozen om een nieuwe functie binnen deze app te lanceren: met elkaar gematcht worden op een gedeelde interesse in een bepaald muziekevenement. Met de ruim 800 festivals en jaarlijks 23 miljoen festivalbezoekers die ons land telt, lijkt me dit ook wel een logische keuze.

Tags: ,