MENU
Melt festival

Melt festival mag je volgend jaar niet missen!

Welcome to the future

Tijdreizen in het Twiske

Food Amsterdam

juli 22, 2017 reageren (0) Views: 1278 Events Larissa Hendriks

De enige snackbar en fast food tent waar je mij tegen zult komen

Vette friet, kleffe broodjes en druipende snacks, ik pas liever. Snackbars en fast food ketens kunnen zeker eens gemakkelijk en lekker zijn maar ik voel me een stuk beter in mijn vel als ik “voedzaam” eten nuttig. Gelukkig zijn er nu ook snackbars en fast food tenten in Amsterdam van betere kwaliteit.

Kipsalon met ‘net-niet-friet’

Bij SNCKBR in Amsterdam West serveren ze je geen vette, slappe hap. Verre van! Een vette kapsalon is bij hun een voedzame kipsalon met net-niet-friet, de pizza heeft een bloemkool bodem en naast een gebruikelijke burger op een speltbol kan je hier ook een pokebowl bestellen. En dat is wat ik deed. En het was heerlijk. Voor degenen die al eens bij SNCKBR geweest zijn, er is nu een nieuwe kaart!

Een latte & een gember thee

SuperOrange & SuperBlue

SNCKBR

de pokebowl & ‘moor fun’ salade

Naast goed eten kan je hier ook op een gezonde manier de dorst lessen met lekkere sapjes. Wij hebben de Savse SuperOrange & Savse SuperBlue uitgeprobeerd! Beide erg lekker, bij de SuperBlue proefde we voornamelijk de aardbei en de SuperOrange smaakte vooral naar passievrucht. Ik ben stiekem wel erg benieuwd naar die andere drie…

SNCKBR in Amsterdam West

Fast food met het goede soort vet

Geen tijd (of zin) meer om te koken? Al snel grijpen we dan naar de telefoon en bestellen een pizza of gaan naar de frietboer om de hoek. Wat nou als ik je vertelde dat er ook een lekkere én voordelige fast food keten in Amsterdam is die je kwaliteit voer levert? Ze bezorgen, maar je kan het ook halen in de winkel en zelfs opeten in de winkel. Wil je zeker zijn van jouw gerecht? Dan kan je van tevoren bellen zodat ze jouw maaltijd even apart zetten. Let op: kans op keuzestress.

Maass Meal Station Amsterdam

 

Keuzestress…

 

Nu heb ik het over Maass Meal Station, het station waar je het best die tussenstop kan maken voor een snelle hap. Voor 4 euro heb je al een heerlijke wrap, 5,50 een spaghetti bolognese, 6 euro een voedzame salade en voor 7 euro een gehele maaltijd. Dat is niet zo heel duur toch? Alle maaltijden zijn huisgemaakt met verse, gezonde ingrediënten en het goede soort vet.

Zelf ben ik fan van de maaltijden. Masala, zoete aardappel en quinoa viel goed in de smaak, maar ook kip in pindasaus met groene couscous raad een vriendin van mij jullie aan. De thaise curry met zwarte rijst is ook heerlijk trouwens, nooit geweten dat zwarte rijst zo lekker is. Natuurlijk even afsluiten met een toetje, als dat nog past!

Masala, zoete aardappel en quinoa

Rode linzen kokos soep

Cheesecake!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze tenten verdienen zeker nog een tweede bezoekje…

Tags: , , , , ,