MENU
Tussendoortje

Is jouw lekkere trek je ook vaak de baas?

Huismus-homebody

Ik huismus, jij huismust, wij huismussen.

juli 30, 2017 reageren (0) Views: 1598 Life, Travel Manon Munnix

Ultieme vakantietips voor thuisblijvers!

Zucht. We hebben het waarschijnlijk allemaal weleens meegemaakt: “thuisblijven”. Jij zit in het regenachtige Nederland terwijl al jouw vrienden aan hun bruine huidje werken en de tijd van hun leven hebben in het zonnige zuiden. Jij kijkt naar je telefoon en denkt: ‘Was ik daar ook maar’. Ja, ik ken je gevoel. Ik zit er momenteel namelijk middenin. Al mijn vrienden zijn al op vakantie en ik? Ja, ik zit in het benauwende, onvoorspelbare, regenachtige hondenweer van Nederland… Geen zorgen! Met deze tips, verveel jij je niet en worden je vrienden jaloers op jouw vakantie!

Stedentripjes in eigen land

Iedere stad in Nederland heeft zijn eigen kenmerken. Denk maar aan het moderne Rotterdam, het hoffelijke Den Haag of het oude vissersstadje Volendam. Ben jij ergens nog niet geweest? Tijd om een bezoekje te brengen aan deze bestemming. Het hoeft helemaal niet duur of ver weg te zijn!

Oude bekenden bezoeken

Vaak verwateren onze vriendschappen als mensen gaan verhuizen, als je een nieuwe baan krijgt of een nieuwe studie gaat doen. Mis je iemand waarmee je vroeger goed bevriend was en ben je benieuwd hoe het gaat met diegene? Bel hem of haar eens op! Misschien is diegene ook thuis en kunnen jullie weer eens bijkletsen. Tijd zat!

Probeer nieuwe recepten uit!

Who doesn’t love food?! Ga naar de winkel, koop een (euroknaller) koopboek en probeer in jouw vrije tijd eens een nieuw receptje uit. Geen geld voor een kookboek? Kijk gerust online voor zomerse gerechten. Kan je niet koken? Tijd om je vrienden te verrassen als ze terug zijn! Variatie op koken? Cocktails maken! Lekker feestelijk en extra zomers. Extra leuk: gaan picknicken met jouw eigengemaakte hapjes!

Knap je kamer op!

Soms is het gewoon nodig om je kamer op te ruimen. Zo voel jij je ook weer lekker. Maar wat nog leuker is: je kamer opknappen in zomerse sferen. Het is altijd leuk om je als thuisblijver toch zonnig te voelen. Geef je vrienden en familie weer een warm welkom na hun vakantie met deze zelfgemaakte  deurmatten of zoek zelf even online door voor de leukste zomerse ideeën.

Throw a major welcome home party!

Nu je jouw kookkunsten naar boven gehaald hebt en nieuwe dingen gemaakt hebt voor in huis, kun je een major welkomstfeest organiseren! Maak lekkere kleine hapjes, gooi de barbeque aan of laat iedereen wat meenemen. Het ligt aan jezelf hoe duur je het wil maken. Je kunt voor dit grote feest zelf een photobooth maken voor de tofste vriendenfoto’s. Gegarandeerd plezier!

Tags: , , , , , , ,