MENU

Waarom je juist nú met je moeder op vakantie...

Azoren

Exotische eilandengroep gewoon in Europa

Vakantie

augustus 11, 2017 reageren (0) Views: 1488 Travel Joyce Veltman

Populaire vakantiebestemmingen, waar ga jij volgend jaar heen?

Vakantie, ik durf te wedden dat ieder van ons hier het hele jaar naar uitkijkt. Eindelijk even bijkomen van het hele jaar en lekker ontspannen. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik bedenk altijd al ver van tevoren waar ik heen wil. Ik kan niet vroeg genoeg beginnen met het uitzoeken en plannen van mijn reis voor het nieuwe jaar. Al is het altijd wel erg moeilijk om te kiezen welk land ik nu weer wil gaan verkennen…

Misschien ben je zelf voor dit jaar al op zomervakantie geweest, misschien val je nu nog onder de mazzelaars die nog mogen gaan, maar in dit artikel zullen alvast een aantal mooie, populaire plekken worden uitgelicht om, net zoals ik, alvast ideeën op te doen voor volgend jaar!

Vakantie in het verre oosten

Voor de eerste bestemming moet je reizen naar het verre oosten: Indonesië. Hier valt ontzettend veel te zien. Het land is onder andere rijk aan ontzettend mooie en oude tempelcomplexen, zoals de Prambanan tempels of de Borobudur. Ook is de natuur er prachtig en vindt je er indrukwekkende vulkanen. Bovendien staat Indonesië natuurlijk ook bekend om de mooie rijstvelden en theeplantages. Zeker waard om hier eens een kijkje te nemen. Liever een niet zo actieve vakantie? Voor wat meer ontspanning en luxe kun je het beste op het Indonesische eiland Bali terecht.

Beleef een eeuwige zomer

De tweede bestemming is het prachtige Australië. Ook wel bekend als het land van de eeuwige zomer, het relaxte leven en eindeloze avonturen. Australië heeft veel te bieden! Rode landschappen, uitgestrekte gele zandstranden, regenwouden en bruisende steden. Zo is er de Great Barrier Reef, de Whitsunday Islands, Byron Bay, Melbourne, Sydney en nog veel meer. Kortom, een land waar je geweest moet zijn!

Canada, you’re last but definitely not least

Tot slot is het prachtig om een rondreis Canada te maken. Dit is een ontzettend veelzijdig land. Je kunt hier onder andere prachtige en ruige natuur, rust, geweldige steden en mooie bezienswaardigheden vinden. Door het hele land heen zijn bovenstaande punten te vinden. Zo vindt je er een van de mooiste steden ter wereld: Vancouver. Dit ligt aan de westkust van Canada. Ook vindt je er het eerste nationale park van Canada: Banff National Park. En natuurlijk niet te vergeten de Niagara Watervallen, die zich vrijwel tot de bekendste bezienswaardigheden in Canada mogen noemen.

Weet jij inmiddels al of je één van de bovenstaande plekken volgend jaar gaat verkennen?

Tags: , ,